
Λίγο έλειψε να γίνει το τετ-α-τετ του Ροσέρο στο 30ο λεπτό η φάση της αγωνιστικής, η οποία θα σήκωνε τη μεγαλύτερη συζήτηση. Ο Κολομβιανός έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει και να βάλει σε… μπελάδες το VAR, αφού η κολόνα της μεγάλης σκεπαστής κρύβει τον παίκτη του ΠΑΣ! Το συμπέρασμα για το αν είναι εκτεθειμένος ή όχι, θα έπρεπε να βγει από κάμερα που είναι στο κέντρο του γηπέδου.

Ο Βαρούχας στην Αθλητική Κυριακή σχολίασε για τη φάση αυτή: «Η φάση του 30ού λεπτού, όπου δεν ξέραμε λόγω της εικόνας αν υπάρχει οφσάιντ ή όχι, θα πρέπει να προβληματίσει όλο τον κόσμο. Η κολόνα καλύπτει και τον παίκτη και την μπάλα. Φανταστείτε να είχε μπει γκολ…», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πάντως τα παράπονα του ΠΑΣ εστιάστηκαν πιο πολύ στην τελευταία φάση και στο τράβηγμα της φανέλας του Εραμούσπε από τον Γκατσίνοβιτς. Τόσο ο Αργεντινός όσο και ο Παντελάκης κιτρινίστηκαν στη φάση αυτή για διαμαρτυρία.







