image description

Με δύο ματς συνεχίζεται η αγωνιστική δράση για τις ομάδες υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Η Κ15 έχει το προγραμματισμένο ρεπό, ενώ οι άλλες δύο ομάδες αγωνίζονται κανονικά.

Η Κ19 η οποία σε επίπεδο βαθμολογικής θέσης προβληματίζει αρκετά, αλλά σε επίπεδο εμφανίσεων σίγουρα δεν έχει πάρει αυτά που της αξίζουν, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ατρόμητο που κι αυτός φέτος δεν παρουσιάζει το ανταγωνιστικό πρόσωπο άλλων ετών. Αναμένεται παρ’ όλα αυτά ένα ενδιαφέρον παιχνίδι από τις δύο ομάδες που πάντοτε κάνουν ντέρμπι τα μεταξύ τους ματς.

Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο Ηφαίστου Περιστερίου. Διαιτητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και βοηθοί του οι Πέτρος Καραγιάννης και Νίκος Παπαδόπουλος, όλοι της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής. Παρατηρητής θα είναι ο Εμμανουήλ Ζώρζος ΕΠΣ Αθηνών.

Η Βαθμολογία (σε 10 αγώνες)

  1. Αστέρας Τρίπολης 23*
  2. ΠΑΟΚ 21*
  3. Ολυμπιακός 19*
  4. ΑΕΚ 15*
  5. Βόλος 15
  6. Παναιτωλικός 14
  7. Παναθηναϊκός 14*
  8. ΟΦΗ 14*
  9. Άρης 10*
  10. Κηφισιά 10
  11. Ατρόμητος 9
  12. ΠΑΣ Λαμία 7
  13. ΠΑΣ Γιάννινα 6
  14. Πανσερραϊκός 6

*Ο Ολυμπιακός έχει 2 παιχνίδια λιγότερα και οι υπόλοιπες ομάδες με αστερίσκο ένα παιχνίδι λιγότερο

 

Στην Λάρισα η Κ17

Μία από τα ίδια ισχύει και για την ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα. Η βαθμολογική θέση δεν συνάδει πλήρως με τις εμφανίσεις της ομάδας, η οποία χάνει βαθμούς στα τελευταία λεπτά ή χάνει πολλές ευκαιρίες, έχοντας δυσκολία στο γκολ.

Η ομάδα του Γιάννη Λώλη θα παίξει την Κυριακή απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της ΑΕΛ στο δημοτικό γήπεδο Μακρυχωρίου. Το ματς θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα το διευθύνει ο Αστέριος Κοσμάνος που θα έχει βοηθούς τους Μωυσή Τοπολσάββα και Γεώργιο Μπάλντζη, όλοι της ΕΠΣ Λάρισας. Βοηθός θα είναι ο Παναγιώτης Καρακίτσος (Θεσσαλίας).

Η Βαθμολογία (σε 4 αγώνες)

  1. ΠΑΟΚ 9*
  2. Άρης 9
  3. ΑΕΛ 6
  4. Βόλος 6
  5. Παναιτωλικός 6*
  6. Πανσερραϊκός 4
  7. ΠΑΣ Γιάννινα 2
  8. Λαμία 1

*ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός έχουν ένα ματς λιγότερο