ON DEMAND
Featured · ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ριένστρα: «Θέλουμε και νίκες για να αλλάξει η ψυχολογία μας» (video)

Για το πόσο βοηθάει την ψυχολογία της ομάδας το 1-1 με τον Ατρόμητο που ήρθε και πάλι στο τέλος, όπως με τον ΟΦΗ, τον κόσμο που έδωσε βροντερό “παρών”, αλλά και τα δύο κρίσιμα ματς που ακολουθούν με Κηφισιά και Παναιτωλικό μίλησε στον συνεργάτη μας Ανδρέας Παπαδημητρίου ο Ντααν Ριένστρα.

Αναλυτικά:

image description

Για το δύσκολο ματς και το αποτέλεσμα που ήρθε στα τελευταία λεπτά κι αν είναι ένα αποτέλεσμα που θα βοηθήσει την ψυχολογία της ομάδας στη συνέχεια: «Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 1-0 και θεωρώ ότι ήταν καλό για μας και το 1-1, αλλά θέλουμε και νίκη για να πάρουμε πάλι πίσω την καλή ψυχολογία μας ως ομάδα. Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς και το κακό είναι ότι με τις ισοπαλίες παίρνουμε μόνο έναν πόντο, ενώ χρειαζόμαστε τους τρεις».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στο Περιστέρι αν και τα αποτελέσματα δεν είναι πολύ ευνοϊκά: «Είναι σπουδαίο που είχαμε τους φιλάθλους μας, αν και είμαστε στις τελευταίες θέσεις. Τους χρειαζόμαστε, έστω κι αν δεν τους δίνουμε αυτό που θέλουν. Θέλουμε περισσότερα, το καταλαβαίνω ότι κι εκείνοι θέλουν περισσότερα. Κάποιες φορές είναι δύσκολο το ποδόσφαιρο, αλλά προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο».

Για το τι μπορούμε να περιμένουμε στα κρίσιμα ματς με Κηφισιά και Παναιτωλικό: «Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε νίκη άμεσα, είναι το μόνο που μπορεί να μας ανεβάσει βαθμολογικά. Οπωσδήποτε τη νίκη».

Μοιράσου: