Προπονήσεις μέχρι… νεωτέρας στον ΠΑΣ Γιάννινα – Μπερδέματα θα φέρει η αναβολή

Προπονήσεις μέχρι… νεωτέρας στον ΠΑΣ Γιάννινα – Μπερδέματα θα φέρει η αναβολή

image description

Τις επίσημες αποφάσεις περιμένουν στον ΠΑΣ Γιάννινα για το αν θα διεξαχθεί ή όχι η προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 14η αγωνιστική της Super League, μετά την αποχή την οποία αποφάσισαν οι διαιτητές. Αναγκαστικά η ομάδα κάνει το πρόγραμμά της, μέχρι να έχει κάποια επίσημη ενημέρωση από τη διοργανώτρια αρχή.

Η διακοπή αυτή έρχεται σε πολύ κακό τάιμινγκ, αφού η Κηφισιά σήμερα παίζει κύπελλο και 3 μέρες μετά θα έπρεπε να παίξει με τον ΠΑΣ και μάλιστα, είτε με υπηρεσιακό προπονητή είτε με προπονητή που οριακά θα προλάβαινε να κάνει 1-2 προπονήσεις με τους νέους του παίκτες, μιας και ο Γιάννης Αναστασίου θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της.

Επιπροσθέτως, [Δείτε τι προβλέπει ο ΚΑΠ για την αγωνιστική από την οποία θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα].

Εν πάση περιπτώσει, ο ΠΑΣ Γιάννινα, όποτε και να κληθεί να παίξει ξανά θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος αυτό το διάστημα και να μην χαλαρώσει ούτε να αποπροσανατολιστεί.

Δεδομένου του ότι ακόμα δεν έχουμε επισήμως αναβολή στο πρωτάθλημα, η ομάδα έκανε κανονικά προπόνηση σήμερα. Το πρόγραμμα εστιάστηκε πάνω στην αμυντική συμπεριφορά. Ξεκίνημα έγινε με ενεργοπαθητικό παιχνίδι οκτώ εναντίον έξι, για να ακολουθήσει παιχνίδι δέκα εναντίον οκτώ, για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα με τελικό παιχνίδι.

Από σήμερα μπήκε κανονικά στις προπονήσεις ο Αλέξανδρος Λώλης, ενώ εκτός θα είναι για τρεις εβδομάδες ο Παναγιώτης Τζίμας, που θα επιστρέψει πλέον με το νέο έτος.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση το πρωί της Πέμπτης.