Το Σάββατο 17/09, από τις 12.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα,  θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα το ανοιχτό πρόγραμμα επισκέψεων για το κοινό με τίτλο OPEN DAY PASS”.

Στόχος είναι η σφαιρική ενημέρωση γονέων και παιδιών για το προπονητικό πρόγραμμα αλλά και για τα οφέλη που προσφέρει σε κάθε παιδί σε πολλαπλά επίπεδα, και τέλος, η διαπροσωπική γνωριμία με τους υπευθύνους των προγραμμάτων.

Έτσι, μικροί και μεγάλοι με τα παιδία τους ηλικίας 5 έως 15 ετών, έχουν την ευκαιρία να  επισκεφτούν την συνεργαζόμενη ακαδημία του Πήγασου που βρίσκεται στην πόλη μας και να παρακολουθήσουν ένα πλήρες, ενημερωτικό, πρόγραμμα για την σεζόν 2016/17 που περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση βασικών αρχών της φιλοσοφίας των Σχολών του Παναθηναϊκού.
  • Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις και στους χώρους προπόνησης.
  • Παρουσίαση βασικών σημείων προπονητικού προγράμματος 2016/17.
  • Γνωριμία με πιστοποιημένους προπονητές.
  • Ενημέρωση για τις επιπρόσθετες παροχές προγράμματος (ασφαλιστική & οδοντιατρική κάλυψη, σετ προπόνησης, πλήρες αθλητικό πακέτο ρουχισμού).
  • Ενημέρωση για τις ετήσιες δράσεις και εκδηλώσεις του δικτύου (τουρνουά ποδοσφαίρου, διεξαγωγή σεμιναρίων και κατασκηνώσεων-camps, παρακολούθηση αγώνα της ομάδας του Παναθηναϊκού, ξενάγηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, διατροφικές συμβουλές – ψυχολογική υποστήριξη, τεστ αξιολόγησης ικανοτήτων και αθλητικών επιδόσεων)

Ο Α.Σ Πήγασος Ιωαννίνων ανήκει στο Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου, λειτουργεί υπό την αιγίδα και την πιστοποίηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και την γενική εποπτεία του Διευθυντή Ποδοσφαίρου Gilberto Silva.

Διεύθυνση:4ο χλμ Ε.Ο Ιωαννίνων- Αθηνών

Τηλ. Επικοινωνίας: 2651067907, 6937483789

Οι εγγραφές για τη σεζόν 2016/17 έχουν ήδη ξεκινήσει  και αφορούν αγόρια από 5 έως 15 ετών.