Δυο πολύ δυνατά φιλικά προετοιμασίας θα δώσει σήμερα και αύριο ο ΑΓΣΙ, καθώς στο πλαίσιο της προετοιμασίας του θα λάβει μέρος στο 6ο Πανελλήνιο τουρνουά της ομάδας του Χαρίλαου Τρικούπη, το οποίο διεξάγεται στο Μεσολόγγι.

Η τοπική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του Μεσολογγίου τον Έσπερο Πατρών που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική.

Την Κυριακή ο ΑΓΣΙ θα δώσει ένα ακόμη φιλικό, με αντίπαλο το νικητή ή τον ηττημένο του άλλου ζευγαριού, που αποτελείται από τον οικοδεσπότη Χαρίλαο Τρικούπη -που κι αυτός αγωνίζεται στη Β’ Εθνική- και την ομάδα του Γλαύκου, που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στο μεταξύ, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα δώσει αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος, καθώς ο Πιερικός Αρχέλος που αντικατέστησε την παραιτηθείσα Νίκη Βόλου, αποφάσισε να μην κατέβει. Έτσι η ομάδα του κ. Σιαμέτη προκρίνεται στη 2η αγωνιστική της Α’ φάσης και την επόμενη εβδομάδα στη 2η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στο ΕΑΝΚΙ τον νικητή του αγώνα Ηρακλής-Τιτάνες Δράμας.