
Όπως γράψαμε και σε άλλο ρεπορτάζ, απ’ όλα είχε η σημερινή… κερκίδα στις ταράτσες. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, υπήρξαν και διαμαρτυρίες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει στην ομάδα, με τον Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα να βγάζει ανακοίνωση μετά το νικηφόρο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης με το παρακάτω περιεχόμενο, ενώ νωρίτερα το πρωί ακόμα και ένα γκρουπ φίλων του ΠΑΣ στην Αγγλία είχε βγάλει τη δική του ανακοίνωση.
Η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΣ Γιάννινα:
Δεν βρέχει…. ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ !
Μία νίκη μετά από δεκαέξι αγώνες οφείλεται αποκλειστικά σε κάποιους λίγους που επιμένουν παλικαρίσια να το παλεύουν, ακόμα κι όταν έχουν μείνει ξεκρέμαστοι.
Κατά τα άλλα η κατάσταση όπως την ξέραμε: σιγή ασυρμάτου και αδιαφορία.
Ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά, ενώ ο ερασιτεχνισμός από την πλευρά της διοίκησης συνεχίζεται, με την υπομονή όλων να εξαντλείται.
Προς απογοήτευση πολλών δεν είμαστε αυτοί που τα βλέπουμε όλα μαύρα.
Θα στηρίξουμε όλους όσους δίνουν το 100% για να σωθεί ο ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ και αυτό θα το κάνουμε ως το τέλος.
Οι δράσεις για να δούμε τον ΠΑΣ έτσι όπως τον ονειρευόμαστε θα συνεχιστούν και καλούμε όποιον αγωνιά για την τύχη της ομάδας, να σταθεί στο πλάι μας.






