
Μεσημεριανή προπόνηση περιελάμβανε και την Παρασκευή το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο έγινε μεν με ηλιοφάνεια, αλλά με αεράκι και αρκετό κρύο.
Ο Γιώργος Παμλίδης έκανε πάλι σήμερα ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού στη γάμπα. Όπως δείχνουν τα πράγματα η ομάδα δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στην Τούμπα. Θα είναι ευκαιρία να πάρει και κάποιες ανάσες, ώστε να είναι διαθέσιμος στην πολύ μεγάλη μάχη με τον Πανσερραϊκό το άλλο Σάββατο.
Ατομικό έκανε επίσης ο Γκάρο που ακόμα βρίσκεται στο ρόστερ των 29 –πλέον- παικτών, έχοντας πρόβλημα στο ισχίο, αλλά θεωρείται πιθανό να λήξει πρόωρα ο δανεισμός του από την Ουρακάν. Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες μέρες έχουν αποχωρήσει από την ομάδα οι Αλέξανδρος Λώλης και Άγγελος Τσίρης ως δανεικοί για 6 μήνες στον Γιούχτα και ο Νίκος Λώλης που ανήκει στον Ολυμπιακό και θα αποφασίσει ο νέος προπονητής του σε ποια ομάδα θα τον αξιοποιήσει (Ολυμπιακό Β’ ή Κ19).
Ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα και υπό την καθοδήγηση του κ. Γεωργουλόπουλου δούλεψαν ο Ναούμης ,που προορίζεται κι αυτός για δανεικός και ο Μπιλμπάο που δεν υπολογίζεται καθόλου. Στο τέλος του προγράμματος δε, έμειναν λίγο παραπάνω κάποιοι παίκτες, όπως οι Τζίμας και Τσαούσης που είναι και τιμωρημένοι για το προσεχές ματς, και δούλεψαν κι αυτοί σέντρες και τελειώματα φάσεων υπό την επίβλεψη των Παναγιωτάρα και Γεωργουλόπουλου.
Το βλέπουμε συχνά το τελευταίο διάστημα να μένουν στο τέλος της προπόνησης κάποιοι παίκτες να δουλέψουν για λίγο ακόμα κάποιες αδυναμίες τους.
Όσον αφορά τους υπόλοιπους παίκτες, το πρόγραμμα είχε δίτερμα τακτικής, ενώ στο τέλος έγινε πολλή δουλειά για αρκετά λεπτά στις στατικές φάσεις, κόρνερ και φάουλ δηλαδή.
Ο βασικός προβληματισμός του κ. Γρηγορίου ενόψει ΠΑΟΚ προκύπτει στην αριστερή πλευρά. Εκεί θα λείπουν Παμλίδης, Τζίμας και Γκάρο, ενώ ο Κιάκος που θα μπορούσε να παίξει σ’ αυτήν τη θέση, αναγκαστικά με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίξει στη θέση του αριστερού μπακ. Άρα μένουν ο Ριένστρα και πιθανόν οι Λέο με τον Ροσέρο που παίζουν στις πλευρές. Αυτό θα εξαρτηθεί και από το αν ο κ. Γρηγορίου κάνει την έκπληξη και παίξει πάλι με 4-4-2 ή προτιμήσει ένα πιο «σφιχτό» σχήμα με 3 αμυντικά χαφ.
Η ομάδα θα κάνει το Σάββατο το μεσημέρι την τελευταία της προπόνηση και θα αναχωρήσει αμέσως μετά για Θεσσαλονίκη.