Στη σημασία της νίκης επί του ΠΑΣ -μετά την ήττα από τον Άγιαξ- στάθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος έκανε παράπονα για το σημερινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού έναντι των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ.

«Ξέρω πόσο σημαντικό ήταν να επιστρέψουμε στις νίκες και αυτό το γνώριζαν και οι ποδοσφαιριστές μου. Πολύ σημαντικό που καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Το κάναμε με καλό τρόπο και ευρεία νίκη με 4-0 άρα φαντάζομαι ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι».

Για τις καιρικές συνθήκες: «Δεν ήμουν ευχαριστημένος με την ώρα που παίξαμε. Το είπα και στο κλαμπ. Οι άλλες δύο ομάδες που έπαιξαν Πέμπτη, θα αγωνιστούν βράδυ (σ.σ ο ΠΑΟΚ την Δευτέρα). Φυσικά δεν γίνεται να παίζουμε την ίδια ώρα όμως θα μπορούσαμε να παίξουμε στις 18:30. Ο σεβασμός πρέπει να προέρχεται μέσα από την χώρα για τις μεγάλες ομάδες».

Για την καλή παρουσία των παικτών που έπαιξαν πρώτη φορά σήμερα ή ήρθαν από τον πάγκο: «Αυτό είναι που ήθελα από την αρχή. Πρέπει να έχεις περισσότερους ποδοσφαιριστές για να μπορείς να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Αυτό είναι καλό και γιατί έχουμε ένα πλάνο για το μέλλον. Όπως για παράδειγμα στην θέση του Μέστο που έχουμε έναν παίκτη για το παρόν και έναν για το μέλλον».