
Ιδιαίτερα σημαντική είναι πάντα η ημέρα της εβδομάδας που περιλαμβάνει τα τελικά πλάνα του προπονητή για το τακτικό κομμάτι του εκάστοτε παιχνιδιού και ως εκ τούτου η σημερινή προπόνηση στους “Ζωσιμάδες” περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση που θα έχει η ομάδα κόντρα στον Πανσερραϊκό. Πρόκειται για μία πολύ κρίσιμη αναμέτρηση, στην οποία ο ΠΑΣ Γιάννινα καί θέλει, αλλά καί σκέφτεται μόνο τη νίκη και τίποτα άλλο.
Βέβαια, η τακτική είναι μεν σημαντική, αλλά από εκεί και πέρα η ομάδα που θα παίξει με πάθος και θα δείξει ότι θέλει περισσότερο τη νίκη, αυτή θα επικρατήσει. Οπότε ένα βασικό ζητούμενο το Σάββατο (19:00) είναι και η μέγιστη προσπάθεια απ’ όλους, ώστε στο τέλος η ομάδα να πανηγυρίσει ένα τρίποντο που θα τη βάλει ξανά σε τροχιά σωτηρίας.
Ο Εραμούσπε μπήκε κανονικά με τους υπόλοιπους σήμερα στο πρόγραμμα, οπότε η ομάδα είναι πάνοπλη, αφού θα επιστρέψουν τόσο ο Παμλίδης που ήταν μεγάλη απώλεια στην Τούμπα όσο και οι Τζίμας και Τσαούσης που έλειψαν κι αυτοί στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Πριν την προπόνηση οι παίκτες είδαν και πάλι σε βίντεο τον Πανσερραϊκό, όπως και χθες και πήραν τις κατάλληλες πληροφορίες για τα δυνατά και αδύναμα σημεία του αντιπάλου, που εσχάτως έκανε και μεταγραφές που τον βελτίωσαν κι άλλο.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Παρασκευής στο ΠΕΑΚΙ και αμέσως μετά θα γίνει γνωστή η αποστολή που θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο.






