image description

Πλήρη αγωνιστική δράση θα έχουμε και πάλι μετά από καιρό για όλες τις ομάδες υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, αφού μετά την Κ17 που έκανε ποδαρικό την προηγούμενη εβδομάδα, έτοιμες να δώσουν τα πρώτα ματς του 2024 είναι και οι ομάδες Κ19 και Κ15.

Για το πρωτάθλημα Κ19, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ουραγό Πανσερραϊκό. Η ομάδα του κ. Ανθυμιάδη θα είναι αρκετά αλλαγμένη πλέον, αφού δεν θα είναι πλέον στο ρόστερ οι Νίκος Λώλης και Τσίρης, ενώ ούτε ο Μίνα είναι σαφές αν θα συνεχίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα ή θα καταφέρει να βρει ομάδα στη Γερμανία, στην οποία βρίσκεται από τα Χριστούγεννα.

Από εκεί και πέρα, θα δούμε αν θα παραχωρηθούν από τον κ. Γρηγορίου οι Ναούμης και Κύρκος που θεωρητικά τελούν υπό παραχώρηση κι εκείνοι, αλλά χωρίς μέχρι τώρα να έχει βρεθεί ομάδα να πάνε δανεικοί.

Όλες αυτές οι ανακατατάξεις, πάντως, είναι λογικό ότι θα αλλάξουν αρκετά την εικόνα των Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα που θα πρέπει να ξεκινήσουν σχεδόν από το μηδέν για να ξαναφτιάξουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣΗΠ. Διαιτητής θα είναι ο Νικόλαος Σίνδρος και βοηθοί του οι Ευάγγελος Κοσίνας και Πολυξένη Κατσουλίδου, όλοι της ΕΠΣ Ηπείρου. Παρατηρητής θα είναι ο Ηλίας Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας).

Η Βαθμολογία (σε 13 αγώνες)

  1. Ολυμπιακός 32
  2. ΠΑΟΚ 31
  3. Αστέρας Τρίπολης 29
  4. ΑΕΚ 25
  5. Παναθηναϊκός 24
  6. Βόλος 19
  7. Παναιτωλικός 18
  8. ΟΦΗ 17
  9. Άρης 14
  10. ΠΑΣ Γιάννινα 12
  11. Κηφισιά 11
  12. Ατρόμητος 9
  13. Λαμία 7
  14. Πανσερραϊκός 6

 

Επανεκκίνηση ψάχνει η Κ17

Για το πρωτάθλημα Κ17 της Super League θα παίξουν στο ίδιο γήπεδο, αλλά νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 13:00 οι έφηβοι του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανσερραϊκού. Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες που είναι στην ουρά της βαθμολογίας, ωστόσο ο ΠΑΣ Γιάννινα καλείται να νικήσει για να ξεφύγει από την τελευταία θέση στην οποία έχει βρεθεί.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χαράλαμπος Γεωργίου και βοηθοί του οι Διονύσιος Διαμαντόπουλος και Νικόλαος Τσιάρας, όλοι της ΕΠΣ Ηπείρου. Τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Σπυρίδων Τσιάκος (Θεσπρωτίας).

Η Βαθμολογία (σε 8 αγώνες)

  1. ΠΑΟΚ 21
  2. Παναιτωλικός 19
  3. Βόλος 15
  4. Άρης 13
  5. ΑΕΛ 12
  6. Πανσερραϊκός 4
  7. Λαμία 4
  8. ΠΑΣ Γιάννινα 3

 

Τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει η Κ15

Τέλος, το Σάββατο στις 15:00 θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη η ομάδα Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται ασφαλώς για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όσο κι αν θεωρητικά είναι ντέρμπι 1ου-2ου. Οι παίκτες του κ. Ράπτη θα προσπαθήσουν να δείξουν ένα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο γίνεται και στις 5 τελευταίες αγωνιστικές θα παιχτούν όλα από εκεί και πέρα για τις θέσεις των πλέι οφ για τις οποίες οι «κυανόλευκοι» δίνουν μεγάλη μάχη.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Δημοσθένης Μεταξάς που θα έχει για βοηθούς του τους Κωνσταντίνο Χιωτέλη και Παρασκευή Αθανασιάδου, όλοι της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η Βαθμολογία (σε 7 αγώνες)

  1. ΠΑΟΚ 21
  2. ΠΑΣ Γιάννινα 13
  3. Μακεδονικός 9
  4. Πανσερραϊκός 9
  5. Άρης 7
  6. Λαμία 5
  7. Βόλος 4*

* Ο Βόλος έχει κάνει και το 2ο ρεπό