Ο Κώστας Περιστερίδης υποστήριξε ότι ο ΠΑΣ μετά την αποβολή του Πασχαλάκη δεν είχε και πολλά περιθώρια να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το «Απόστολος Νικολαΐδης». «Ήρθαμε εδώ πέρα με σκοπό να πάρουμε αποτέλεσμα. Εξ’ αρχής θέλαμε να δούμε πως θα παίξει ο αντίπαλος, αν θα παίξει κάθετα ή από τα πλάγια. Είχαμε την άτυχη στιγμή με τον Αλέξανδρο, εγώ πρέπει πάντα να είμαι έτοιμος από το 1ο λεπτό γιατί συμβαίνουν πολλές φορές αυτά στο ποδόσφαιρο. Από εκεί και πέρα δεν είχαμε και πολλά περιθώρια να κυνηγήσουμε κάτι. Μπήκε το γκολ στο 1ο ημίχρονο, ατυχήσαμε στο 70 να μείνουμε με 9, γιατί είχαμε κάνει τις αλλαγές κι αυτό ήταν καταδικαστικό», τόνισε ο τερματοφύλακας των Ηπειρωτών στην κάμερα του novasports.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «περιμέναμε τον Παναθηναϊκό να παίξει 4-2-3-1 τελευταία στιγμή είδαμε ότι θα κατέβει με 5-3-2. Προσπάθησαν να παίξουν κάθετα».

Γιάκος: “Να αποδείξουμε περισσότερα στη συνέχεια”

giakos-pas-odd

«Από την αρχή στο ζέσταμα ο Τζημόπουλος είχε ένα σφίξιμο στη γάμπα, φανήκαμε και ακόμα πιο άτυχοι με την αποβολή του Πασχαλάκη και τον τραυματισμό του Ακόστα. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι για το παιχνίδι. Συνεχίζουμε και πρέπει να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε στη συνέχεια.

Όλη η ομάδα έδειξε ότι δεν τα παρατάει, όλοι έτρεξαν, αλλά με 9 παίκτες απέναντι σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω».