Τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Ακόστα περιμένουν στον ΠΑΣ Γιάννινα για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έπαθε χθες στο 65ο λεπτό, όταν στην προσπάθειά του να πιάσει ένα ανάποδο ψαλίδι ένιωσε πόνο σε προσαγωγό και κοιλιακό.

Η αρχική εκτίμηση ήταν για τράβηγμα, αλλά μάλλον η ζημιά είναι μεγαλύτερη και πρόκειται για θλάση που θα τον αφήσει τουλάχιστον 1 μήνα εκτός δράσης.

Από εκεί και πέρα, ο Τζημόπουλος για προληπτικούς λόγους δεν χρησιμοποιήθηκε χθες, με στόχο να μπορεί να είναι σε ετοιμότητα το Σάββατο με τον Πλατανιά, όπου λογικά θα επιστρέψει.

Οι εξετάσεις του Μιχαήλ είναι καθαρές, αλλά και σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα. Είναι πιθανό να πάει άλλη μία εβδομάδα συντηρητικά και να επιστρέψει στο παιχνίδι με την Κασσιόπη.

Ο Μαυροπάνος υπεβλήθη σε αρθροσκόπηση την Κυριακή από τον κ. Ριστάνη και τα νέα ήταν πολύ ευχάριστα, καθώς δεν είχε πειραχτεί ο μηνίσκος. Του έγινε μόνο ένας καθαρισμός στο γόνατο και σε 3-4 εβδομάδες θα είναι πάλι πίσω.

Τέλος, ο Νικολιάς αναμένεται να μπει στο 100% τις επόμενες μέρες, προσφέροντας μία ακόμα λύση στον κ. Πετράκη, ενώ συνεχίζει να ταλαιπωρείται με πρόβλημα στη μέση ο Μασούρας.

Σε ό,τι αφορά τους τιμωρημένους, ο Πασχαλάκης λόγω της κόκκινης που αντίκρισε στην Λεωφόρο θα λείψει για μία αγωνιστική και τη θέση του θα πάρει ο Περιστερίδης, ενώ επιστρέφει ο Λίλα, που εξέτισε τις 2 αγωνιστικές.