image description

Δεδομένη είναι η επιθυμία του Μιχάλη Γρηγορίου να βρει ο ΠΑΣ Γιάννινα και αριστερό μπακ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, που θα είναι το 4ο στο ρόστερ, όχι υποχρεωτικά και σε προτεραιότητα για την ενδεκάδα. Ο ΠΑΣ έχει ήδη τους Τσαούση, Κιάκο και Ναούμη σ’ αυτή τη θέση, αλλά αναζητείται κάποιος πιο έμπειρος.

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο στόχος είχε εντοπιστεί και ήταν πρώην παίκτης που είχε ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα στην ΑΕΛ. Ο λόγος λοιπόν για τον Νίκολα Στάνκοβιτς που έμεινε ελεύθερος από την Κολουμπάρα, ομάδα Β’ κατηγορίας της Σερβίας.

Πάντως το όνομα αυτό δεν επιβεβαιώνεται ακόμα από την ΠΑΕ ότι θα αποκτηθεί σίγουρα, επομένως θα δούμε μέσα στην ημέρα αν η μεταγραφή θα προχωρήσει.

Ο Στάνκοβιτς έπαιξε έναν χρόνο στην ΑΕΛ, από το καλοκαίρι του 2019 ως το καλοκαίρι του 2020. Ήταν η μοναδική φορά που βγήκε εκτός συνόρων Σερβίας. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων ομάδων στην Βόζντοβακ, την Ραντνίτσκι Νις, την Μλάντοστ και πρόσφατα στην Κολουμπάρα. Στον τελευταίο σταθμό της καριέρας του έκανε φέτος 8 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 1 στο κύπελλο Σερβίας.