ON DEMAND
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δωρεά ζωής από συγγενείς 63χρονης που νοσηλευόταν εγκεφαλικά νεκρή στο Χατζηκώστα

Στις 3/2/2024 πραγματοποιήθηκε στο Γ.Ν.Ι. «Γ.ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»  δωρεά  οργάνων (νεφρών και οφθαλμών) από εγκεφαλικά νεκρή ασθενή που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χατζηκώστα, ηλικίας 63 ετών.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου,  εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης και τους ευχαριστεί για το ανθρώπινο μεγαλείο τους.

image description

Συγχαίρει το προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) και του Αναισθησιολογικού  Τμήματος του Νοσοκομείου μας, καθώς και όλο το προσωπικό των ομάδων μεταμόσχευσης που συνέβαλλε στην επιτυχή έκβαση της συγκεκριμένης δωρεάς οργάνων.

Η ιδέα της δωρεάς οργάνων μετά το τέλος της ζωής αποτελεί την ύψιστη μορφή εθελοντικής προσφοράς, ανθρωπισμού, πολιτισμού και αλτρουισμού καθώς και την βασική προϋπόθεση για την πραγματοποίηση του ιατρικού θαύματος της μεταμόσχευσης.

Μοιράσου: