Δεν προτίθεται να ρισκάρει με τους τραυματίες ο Γιάννης Πετράκης, όπως φάνηκε και από τη σημερινή προπόνηση, που οι Τζημόπουλος, Μιχαήλ και Νικολιάς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Πάντως ο Τζημόπουλος κλήθηκε στην Εθνική Νέας Ζηλανδίας για τα φιλικά ματς του Οκτωβρίου που θα γίνουν στις ΗΠΑ με αντιπάλους το Μεξικό στο Τένεσι στις 8/10 και τις ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον στις 11/10.

Ο Τζημόπουλος αναμένεται να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις την επόμενη εβδομάδα για τον αγώνα στην Κέρκυρα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

new-zealand-tour-1

Νοκ-άουτ θα είναι και ο Μιχαήλ, που δεν υπάρχει ακόμα εκτίμηση πότε θα επανέλθει. Έτσι η τριάδα των στόπερ θα παραμείνει ίδια με τη Λεωφόρο, δηλαδή Μπέριος, Σκόνδρας και Ναδάλες, με την επιστροφή Λίλα να είναι κανονικά στα χαφ και όχι στην άμυνα.

Από εκεί και πέρα, όπως όλα δείχνουν ο Ζάιρο θα πάρει τη θέση του τραυματία Ακόστα, παίζοντας για πρώτη φορά σε θέση βασικού, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον Μπουκουβάλα.

Στη σημερινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του κ. Πετράκη δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις επιθετικής συνεργασίας και τελειώματα, ενώ ακολούθησε υποομαδική τακτική.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο (Παρασκευή) στις 10:30.