image description

Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, η Super League θα οριστικοποιήσει το πλήρες πρόγραμμα του πρώτου γύρου. Αυτό θα γίνει στο ΔΣ της ερχόμενης Τρίτης και βασικό ζητούμενο είναι πού θα «στριμωχτούν» οι δύο πρώτες αγωνιστικές που αναβλήθηκαν. Η Nova έχει ζητήσει να διεξαχθούν στις 27-28 Δεκεμβρίου και 3-4 Ιανουαρίου, κάτι που όμως δεν φαίνεται να βρίσκει σύμφωνες τις ομάδες καθώς θα χαλάσει τις διακοπές των παικτών.

Στη συνεδρίαση έχει προσκληθεί και ο Σταύρος Κοντονής. Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα ακούσει τα αιτήματα και τα παράπονα των παραγόντων, ενώ αναμένεται να τους ζητήσει να αποφεύγουν τις καυστικές δηλώσεις και ανακοινώσεις.

Στο μεταξύ, μέχρι την Τρίτη έχουν ζητήσει από τη Λίγκα την απάντηση στην αντιπρότασή της για τη χορηγία από τον ΟΠΑΠ. Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι σημαντική, καθώς ο μεν οργανισμός προσφέρει τετραετή σύμβαση έναντι 7,5 εκατ. ευρώ, ενώ η Super League αντιπρότεινε 7 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια χωρίς ρήτρα αποκλειστικότητας ή 10 εκατ. ευρώ με ρήτρα αποκλειστικότητας.

[Πηγή: sport-fm.gr]