image description

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο σημερινό (16:00) δύσκολο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Η βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό άφησε πίσω της διδάγματα, όχι όμως απογοήτευση, αφού ούτως ή άλλως το «τριφύλλι» δύσκολα κοντράρεται φέτος στην έδρα του από τις ομάδες που είναι κάτω από την τετράδα.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ μετράει και πάλι απώλειες (σ.σ. 4 βασικοί), αλλά και μία καθοριστική επιστροφή, αυτή του Λίλα, που σε συνδυασμό με την πληθώρα επιλογών από τον πάγκο, του δίνει τη δυνατότητα να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα του. Η διάταξη με το 3-5-2, πάντως, φαίνεται ότι θα διατηρηθεί, αφού θα χρειαστεί χρόνος ακόμα μέχρι να μπορέσει η ομάδα να προσαρμοστεί σε πιο επιθετικό σχήμα.

Στις αλλαγές που προσανατολίζεται να κάνει ο Πετράκης είναι να επαναφέρει τον Λίλα στο ρόλο του, αυτόν του αμυντικού χαφ, θα μπει ο Ζάιρο στη θέση του Ακόστα, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ως βασικός ο Μπουκουβάλας, για να μπαίνει κι εκείνος σε ρυθμό πρωταθλήματος και φυσικά ο Περιστερίδης θα αντικαταστήσει τον Πασχαλάκη, ο οποίος τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική από την Πειθαρχική επιτροπή. Όσον αφορά την άμυνα, ο Ναδάλες είναι φαβορί να μείνει στην τριάδα των στόπερ. Πιθανή ενδεκάδα: Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Μπέριος, Ναδάλες, Κούτρης, Κοζορώνης (ή Δώνης), Λίλα, Ζάιρο, Μαμπουλού και Κόντε.

Οι υπόλοιποι που συμπληρώνουν τη 18μελη αποστολή είναι οι: Κολιοφούκας, Καρανίκας, Γιάκος, Δώνης, Βιδάλ, Φερφελής, Γαρουφαλιάς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πασχαλάκης, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ακόστα, Νικολιάς, Μασούρας, Μαυροπάνος. Οι 6 τελευταίοι είναι τραυματίες!

Από τη δική του πλευρά ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται 19 παίκτες, ανάμεσά τους και πέντε γνώριμοι στους φιλάθλους του ΠΑΣ (με τα έντονα γράμματα). Συγκεκριμένα είναι οι Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Στάθης, Μπανανά, Κάργας, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Μουνάφο, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ηλιάδης, Ντιλαβέρ και Τσουράκης.

Ο Πλατανιάς ξεκίνησε «φουριόζος» τη σεζόν με 2 στα 2 απέναντι στην Κέρκυρα και τον Λεβαδειακό και με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση και του Γουνδουλάκη, ο Παράσχος έρχεται να κάνει τη ζημιά στον ΠΑΣ. Άλλωστε και πέρυσι ο Πλατανιάς είχε έρθει στο «Ζωσιμάδες» για να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά ο ΠΑΣ πήρε τελικά την πολύτιμη νίκη, έστω κι αν δεν ήταν καλύτερος του αντιπάλου του.

 

Κερκυραίος «ρεφ»

Την 3η αγωνιστική στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρομήτου ο Πουλημάς ήταν τέταρτος διαιτητής και τώρα στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιά ετοιμάζεται να σφυρίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε αγώνα της Super League.

Βοηθούς θα έχει τους Δημήτρη Ζησιμόπουλο (Πειραιά) και Τιμολέων Γεωργακόπουλο (Πειραιά). Τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Κύζας από τη Δράμα, ενώ παρατηρητής της τετράδας ορίστηκε ο Σταύρος Φλώτσιος (Βοιωτίας).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α Β
1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 6
2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 6
3 A.E.K. 2 6
4 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2 6
5 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2 6
6 Π.Α.Ο.Κ. 2 3
7 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2 3
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2 3
9 Α.Ο.Κ. 2 3
10 ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 2 1
11 Α.Ε.Λ. 2 1
12 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2 0
13 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 2 0
14 Α.Ο. ΞΑΝΘΗ 2 0
15 ΒΕΡΟΙΑ 2 0
16 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 2 0