image description

Το τμήμα βόλεϊ Γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα WVC τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2023-24 συνεργάζεται με το τμήμα Άρσης Βαρών του Σπάρτακου Ιωαννίνων.

Ο προπονητής Κωνσταντίνος Ζιώγος συνεργάζεται άψογα με τους καταξιωμένους προπονητές στον χώρο της ενδυνάμωσης Σταυρούλα Μπαλάσκα και Χρήστο Τριφύλλη (προπονητής Εθνικής Ελλάδος Άρσης Βαρών) στις άρτιες εγκαταστάσεις της Άρσης Βαρών.

Όλα τεκμηριώνονται από τη δυναμική που παρουσιάζουν οι αθλήτριες στους αγώνες και από τους ελάχιστους μυϊκούς τραυματισμούς .

Επιστέγασμα της συνεργασίας των δύο πλευρών είναι η παρουσία του Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα στη προπόνηση της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα την προηγούμενη Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Αυτό καταδεικνύει τη σημασία που παίζει η ενδυνάμωση στο βόλεϊ και ιδιαίτερα η Άρση Βαρών που αποτελεί τη βάση στην ολοκλήρωση των αθλητών-τριών Βόλεϊ .

Και ο σύλλογος καταλήγει σε ανακοίνωσή του: «Αυτό ευελπιστούμε να αποτελέσει τρανό παράδειγμα για να ξεπεραστούν προκαταλήψεις όσον αφορά τη σχέση που έχει η Άρση Βαρών με το Βόλεϊ και ειδικότερα με το γυναικείο».