Τον πρώτο της βαθμό πήρε νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα που αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με τον Πλατανιά που είχε ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν με 2 νίκες σε ισάριθμα ματς.

Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη έμεινε νωρίς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ζήκου που σε προσπάθεια να ανακόψει αντεπίθεση «γκρέμισε» τον Καμπόσο λίγο έξω από την περιοχή, με τον διαιτητή να θεωρεί ότι υπήρχε υποσχόμενη φάση για γκολ και από τη στιγμή που ο Ζήκος ήταν τελευταίος παίκτης τον απέβαλε.

u-20-pas-2016-2017-roster-1

Από τη στιγμή εκείνη και μετά ο ΠΑΣ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, ο Πλατανιάς πίεσε πάρα πολύ, αλλά ήταν απελπιστικά άστοχος, ενώ 3-4 φάσεις που είχαν προϋποθέσεις να γίνουν γκολ, τις εξουδετέρωσε ο εξαιρετικός γι’ άλλη μια φορά Παπαϊωάννου.

u-20-platanias-2016-2017-roster

Με μαχητικό πνεύμα η ομάδα Κ-20 του ΠΑΣ πήρε τελικά τον πρώτο της βαθμό και ελπίζει στη συνέχεια να παρουσιαστεί καλύτερη και ανταγωνιστικότερη, καθώς οι μεταγραφές συνεχίζονται. Σήμερα ο Μπιμάι έκανε ντεμπούτο, ενώ πιθανότατα από την επόμενη εβδομάδα να είναι στη διάθεση της ομάδας και ο Γκλεγκλές.

Δείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του ματς ΕΔΩ

u-20-platanias-2016-2017-roster