Πρώτο θέμα στις δηλώσεις των προπονητών και στα πηγαδάκια των παικτών ήταν η άθλια κατάσταση στην οποία βρισκόταν σήμερα το «Ζωσιμάδες» ή  για να είμαστε ακριβείς, δεν ήταν μόνο σήμερα έτσι, αλλά έχει από το καλοκαίρι που μοιάζει παρατημένο.

Ως γνωστόν, τη συντήρηση αναλαμβάνει εταιρία που έχει σύμβαση με την ΠΑΕ και τη Super League και κάποιος οφείλει να δώσει εξήγηση για την παρατεταμένη άθλια εικόνα, που σήμερα ενδεχομένως και να έπαιξε σημαντικό ρόλο στο κακό θέαμα και το αποτέλεσμα.

Από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα, εκτός από τα πολλά γλιστρήματα, ήταν μία φάση που ο Λίλα σκύβει ελαφρώς στην περιοχή να διώξει με κεφαλιά, η μπάλα αναπηδάει μπροστά του και περνάει από πάνω του!

Θυμίζουμε και στο ματς με τον Ατρόμητο μια μοναδική ευκαιρία του Κοζορώνη, που πήγε να σουτάρει και η μπάλα αναπήδησε μπροστά του, με αποτέλεσμα να τη στείλει άουτ. Και φυσικά υπάρχουν και πολλά ακόμα παραδείγματα.

Αναμένουμε αρμοδίως τις απαντήσεις, καθώς σκοπός δεν είναι να αδικήσουμε καμία πλευρά, αλλά να αναδειχτεί το πρόβλημα, κάτι που ούτως ή άλλως έκαναν και οι προπονητές στις δηλώσεις τους.

Και είμαστε ακόμα Σεπτέμβριο…