Πρώτη απώλεια βαθμών για το Βελισσάριο στο βραδινό παιχνίδι που διεξήχθη σε ένα γεμάτο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ, με το Βελισσάριο να παθαίνει «έμφραγμα», καθώς ισοφαρίστηκε στο 90′ σε 2-2, παρά το γεγονός οτι είχε ανατρέψει το σκορ, ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 60′.

Στο 1ο μέρος η Κράψη κόντρα στη ροή του αγώνα προηγήθηκε με 1-0 στο 25′, με το Βελισσάριο να απαντά με ευκαιρίες που έπεφταν πάνω στην πολυπρόσωπη άμυνα της Κράψης, με δοκάρι του Γιώργου Κολιού στο 35′ και γκολ από προσωπική ενέργεια του Αλέξανδρου Ασωνίτη στο 44′.

Στο β’ μέρος ο Νικολάου αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη στο 60′, αλλά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, αλλά και την αναγκαστική αλλαγή του Αλέξανδρου Αλεξίου, ήταν αυτή που έπαιζε σε μισό γήπεδο τους γηπεδούχους με το γκολ να έρχεται με τον Χρήστο Μασούρα με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γιώργου Κολιού στο 75′.

Στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι ανέβηκαν, πίεσαν χωρίς να γίνουν σημαντικές ευκαιρίες και την ομάδα να χάνει δύο ευκαιρίες με Γ. Κολιό και Βαγγέλη Νούση για το 1-3, με την τύχη να γυρνά την πλάτη και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Παλιάγκας με πλασέ από κοντά μετά από μακρινή μπαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.