image description

Η αρχηγός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC Κωνσταντίνα Σαρηγιαννίδου και ο προπονητής της ομάδας Μάριος Μιχαήλ, ήταν καλεσμένοι του δημοσιογράφου Άγγελου Μπαρκα, στην εκπομπή της Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών του ΠΑΣ στο Youtube, αυτή την Τετάρτη.

Η Κωνσταντίνα Σαρηγιαννίδου μόλις πριν μια εβδομάδα στέφθηκε ως ΚΥΑΝΑ ΜVP της 17ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής Γυναικών Μπάσκετ, στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ επί του ΠΑΟΚ.

Στη συνέντευξη μίλησε για τους στόχους της ως αθλήτρια, τον υπέροχο κόσμο του ΠΑΣ, τις ωραίες και τις δύσκολες στιγμές αλλά και τον διπλό της ρόλο ως αθλήτρια – μητέρα.

Ο Μάριος Μιχαήλ ανέλαβε την ομάδα στα μέσα της χρονιάς και μίλησε για τους στόχους και το πλάνο της Ομάδας, τις όμορφες στιγμές και το τι ζητάει από τις αθλήτριές του.

Στη συνέχεια της εκπομπής συζητήθηκε η συμμετοχή της Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών του Π.Α.Σ. Γιάννινα στο Κύπελλο Γυναικών την ερχόμενη Τετάρτη.

Τέλος, σχολιάστηκε η μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Μικτής Προκορασίδων Κ15 της Ε.Π.Σ. Ηπ., επί της αντίστοιχης της Καστοριάς με σκορ 0-3.

Κάθε Τετάρτη, στις 21:30, εκπομπή με νέα, επικαιρότητα και συνεντεύξεις στην εκπομπή της Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών ΠΑΣ Γιάννινα στο Youtube.