Μπροστά σε περίπου 200 θεατές διεξήχθη ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Το Νησί κατάφερε να «αποδράσει» με το διπλό από το Σταυράκι με γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Η φιλοξενούμενη ομάδα είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, χωρίς όμως να δημιουργεί κλασικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο λεπτό ο Γιώτης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή με τον Γκάτζιο να αποκρούει. Από εκείνο το σημείο και έπειτα το Νησί είχε μια ανούσια κατοχή της μπάλας. Η επόμενη φάση έγινε στο 32’. Ο Ματσιάς εκτέλεσε το κόρνερ με τον Βλαχιώτη να πιάνει την κεφαλιά και τον Γκάτζιο να αποκρούει σχετικά εύκολα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά. Ο Ντρίκος βρήκε ελεύθερο χώρο έξω από την περιοχή, όμως και πάλι ο Γκάτζιος έπεσε στη δεξιά του γωνία και έδιωξε. Η μοναδική ευκαιρία για το Σταυράκι στο πρώτο μέρος ήταν στο 45’, αλλά η κεφαλιά του Δέρβα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δήμου.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Σταυράκι ισορρόπησε και εμφανίστηκε πιο απειλητικό σε σχέση με το πρώτο. Στο 58’ η μπάλα στρώθηκε στον Ζαννή , αλλά το τελείωμά του δεν ήταν καλό. Ένα λεπτό αργότερα το Νησί κέρδισε φάουλ αρκετά μακριά από την περιοχή. Ο Ματσιάς επιχείρησε απευθείας με τον Γκάτζιο να διώχνει με τις γροθιές. Μετά από 15 λεπτά και πιο συγκεκριμένα σο 74’ το Σταυράκι έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του. Ωραίος συνδυασμός από τα δεξιά ανάμεσα σε Κολιό και Βούλγαρη, ο δεύτερος μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Τρία λεπτά μετά το Νησί έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί. Ο Γούσης έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γκάτζιου. Στο 82’ το Σταυράκι κέρδισε κόρνερ. Η μπάλα πήγε έξω από την περιοχή στον αμαρκάριστο Μαργιόλα που έκανε το σουτ με την μπάλα να βρίσκει στον Κοσμά χωρίς να αιφνιδιάζει τον Δήμο που μπλόκαρε. Εκεί που όλα έδειχναν πως οι δυο ομάδες θα μοιραστούν από ένα βαθμό, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης το Νησί πέτυχε γκολ. Ντρίκος και Γούσης έφυγαν στην αντεπίθεση. Ο πρώτος πάσαρε στον δεύτερο, ο οποίος με άψογο πλασέ «εκτέλεσε» τον Γκάτζιο, χαρίζοντας ένα σπουδαίο διπλό στην ομάδα του. Οι οπαδοί των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Σταυράκι: Γκάτζιος, Βούλγαρης, Θάνος, Φώτος, Δέρβας, Κίτσιος, Κατσαρός (72’ Κοσμάς), Ζαννής, Κολιός Χ (57’ Ταχίρι), Μαργιόλας, Κολιός Κ

Νησί: Δήμος, Κατσάνος, Βλαχιώτης, Κοτσίνας, Ντρίκος, Ματσιάς Α, Σπαθάρης, Ματσιάς Χ, Βαρζώκας (73’ Ελευθερίου), Παπαδήμας (83’ Γκούντας), Γιώτης (66’ Γούσης)

Διαιτητής: Πάνος Ιωάννης
Α’ βοηθός διαιτητή: Θανάσιας Αθανάσιος
Β’ βοηθός διαιτητή: Τσάντας Δημήτριος

Ρεπορτάζ Κώστας Τσούκας

Δείτε φωτορεπορτάζ

No Images.
Please upload images in images manager section. Click on Manage Images button on the right side of the gallery settings.