image description

Κάκιστη ήταν η εικόνα που παρουσίασε ο αγωνιστικός χώρος του Εθνικού Σταδίου στον αγώνα του Σαββάτου με τον Πλατανιά. Τον Μάιο δεν είχε συντηρηθεί σωστά, καθώς το γήπεδο είχε δοθεί στο Βελισσάριο και άργησε να τελειώσει η χρήση του, ενώ ξεκίνησε νωρίς η σεζόν λόγω Ευρώπης. Στα δύο αυτά προστέθηκε και το ματς με τον Ατρόμητο, που έγινε σε μια πολύ βροχερή εβδομάδα και το πρόβλημα βγήκε πολύ γρήγορα στην επιφάνεια.

Ο κ. Χριστοβασίλης ήδη αναζητεί λύση στο πρόβλημα μαζί με την εταιρία που έχει αναλάβει τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου. Οι καιρικές συνθήκες ευτυχώς επιτρέπουν ακόμα να γίνει επισπορά και να διορθωθούν τα σημεία που έχουν πρόβλημα, ενώ το εκτός έδρας ματς στην Κέρκυρα και η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων σημαίνουν ότι υπάρχει ένα διάστημα περίπου 20 ημερών ως τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς με Λεβαδειακό και Λάρισα, που ο ΠΑΣ θα χρειαστεί ξανά τους «Ζωσιμάδες».

Πλέον ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν είναι πλεονέκτημα για τον ΠΑΣ έναντι των αντιπάλων του, αφού από τους περισσότερους απ’ αυτούς διαθέτει πιο ποιοτικό ρόστερ, που του επιβάλλει να παίξει με την μπάλα κάτω. Άρα ο καλός αγωνιστικός χώρος είναι εκ των ων ουκ άνευ για να πετύχει κάτι τέτοιο.