Επιτέλους ευχάριστα νέα για τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος είδε μετά από 1,5 σχεδόν μήνα τον Αλέξη Μιχαήλ να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ σε κανονικό ρυθμό μπήκε και ο Θέμης Τζημόπουλος.

Ο πρώτος αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα που ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα στον προσαγωγό, έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Σταδιακά θα προσπαθήσει να μπει σε ρυθμό, αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να είναι 100% έτοιμος για τον αγώνα με την Κέρκυρα. Λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος το πιθανότερο είναι ότι θα προετοιμαστεί εντατικά για την επιστροφή του στη δράση με τον Λεβαδειακό.

Ο Θέμης Τζημόπουλος που ένιωσε σφίξιμο στη γάμπα πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό, προφυλάχθηκε για μία εβδομάδα για να μην παρουσιάσει επιδείνωση και από σήμερα μπήκε κανονικά. Το πιθανότερο είναι ότι θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Γιάννη Πετράκη, κάτι που εξαρτάται από το πώς θα είναι στις προπονήσεις Τετάρτης και Πέμπτης.

Τέλος, γύρισε ο Νικολιάς σε κανονικό ρυθμό και θα προσπαθήσει κι αυτός να αυξήσει την ένταση των προπονήσεων, ώστε να αποτελέσει μια νέα λύση για τον προπονητή του, όπως και ο Μασούρας που είχε ενοχλήσεις στη μέση.

Όσον αφορά τους Ακόστα και Μαυροπάνο, συνέχισαν την προβλεπόμενη θεραπεία τους.

Σήμερα Τρίτη, μετά το ρεπό της Δευτέρας, το πρόγραμμα προπόνησης για τους ποδοσφαιριστές ήταν διπλό. Το πρωί έγιναν ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και η απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ειδικής αντοχής σε σχέσεις ένας εναντίον ενός, δύο εναντίον δύο και τέσσερις εναντίον τεσσάρων. Ακολούθησε και οικογενειακό δίτερμα.