Το παιχνίδι της Κέρκυρας είναι πλέον αυτό που απασχολεί άπαντες στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες θέλουν να «ρεφάρουν» τους 2 χαμένους βαθμούς από τον Πλατανιά και όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Λίλα χθες, έστω κι αν δεν υπολογίζεται για το Σάββατο, στόχος του ΠΑΣ στο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί θα είναι η νίκη.

Η ομάδα έκανε σήμερα πρωινή προπόνηση και το πρόγραμμα περιελάμβανε στοιχεία τακτικής προετοιμασίας σε συνδυασμό με ασκήσεις τελειωμάτων, ενώ ακολούθησε και διπλό.

Όπως φαίνεται από τις πρώτες δοκιμές, ο Τζημόπουλος θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα κι έτσι ο Ναδάλες θα πάει κι αυτός στη θέση του στα άκρα αριστερά, ενώ τη θέση του τιμωρημένου Λίλα θα πάρει ο Γιάκος, αλλά σε άλλο ρόλο, αφού «κόφτης» θα γίνει ο Κοζορώνης. Από εκεί και πέρα η ενδεκάδα αναμένεται να μείνει ίδια με τον Πλατανιά, ενώ στη διάρκεια της διακοπής ο κ. Πετράκης θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει επιπλέον πράγματα με την ομάδα, ώστε να παρουσιάσει μεγαλύτερη ευελιξία σε σχήματα.

Διαθέσιμος γι’ αυτήν την εβδομάδα θα είναι και ο Πασχαλάκης που εξέτισε την ποινή του, ενώ ο Μιχαήλ, αν και έχει μπει κανονικά στις προπονήσεις, θα μπορεί να «χτυπήσει» την «πόρτα» της ενδεκάδας από το ματς με τον Λεβαδειακό και μετά.

Όσον αφορά τους δύο τραυματίες, τρέξιμο ξεκίνησε ο Ακόστα και με θεραπεία συνέχισε ο Μαυροπάνος.