image description

Την ήττα από τον Άρη με 2-0 γνώρισε η Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα σε καθοριστικό ματς για τη 2η θέση της βαθμολογίας, η οποία θα φέρει ευνοϊκότερη διασταύρωση για τα μπαράζ εισόδου στο final-4. Η ομάδα του Χρήστου Ράπτη, ναι μεν είναι στους 3 βαθμούς μπροστά από Άρη και Μακεδονικό με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της Β’ φάσης του πρωταθλήματος, όμως το επόμενο παιχνίδι με τον Μακεδονικό στην Θεσσαλονίκη αποκτάει χαρακτήρα «τελικού» και στο φινάλε υπάρχει το πολύ δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ στα Γιάννενα.

Ο ΠΑΣ δεν ήταν καλός στο α’ ημίχρονο και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, ενώ στην επανάληψη ο Καραμίχος απέκρουσε πέναλτι κρατώντας τους Ηπειρώτες στη διεκδίκηση βαθμού-βαθμών, αλλά ο Κλήμης δύο φορές και ο Πουλόπουλος με κεφαλιά μετά από κόρνερ, έχασαν καλές ευκαιρίες για να μπορέσουν να ισοφαρίσουν το ματς. Τελικά σε μία αντεπίθεση στο 65’ οι «κίτρινοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους και «κλείδωσαν» το «τρίποντο».

APHΣ: Σαββουλίδης, Bοριαζίδης, Παπαδόπουλος O., Eυστρατίου, Παπαδόπουλος M., Aμπελάς, Kυριαζής, Σιούτας, Tοζίδης, Xατζηχαριστός, Γατσώρης

ΠAΣ ΓIANNINA: Kαραμίχος, Mακρής, Σίντος, Xρήστου(40′ Tσίτσιος), Nτούμας, Πουλόπουλος (70’ Tσιάστας), Kλήμης, Mανουσαρίδης, Iωαννίδης (40’ Kόρος), Mπάκος (55’ Mαυρίδης), Πίνας (70’ Eυαγγέλου)

Η Βαθμολογία (σε 16 αγώνες)

  1. ΠΑΟΚ 48
  2. ΠΑΣ Γιάννινα 22
  3. Μακεδονικός 19
  4. Άρης 19