
Την απόφαση να κλείσει για μια αγωνιστική η Θύρα 13 στο «Απόστολος Νικολαΐδης» λόγω επεισοδίων οπαδών με την αστυνομία πριν το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ πήρε η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ). Συνεπώς το πέταλο των οργανωμένων θα είναι κλειστό για το ματς της Κυριακής με τη Λαμία.
Πρόκειται για μια ακόμη διοικητική ποινή από την ΔΕΑΒ (μετά και από τα νέα μέτρα για την πάταξη της βίας), η οποία-μεταξύ άλλων-είχε τιμωρήσει και τον ΠΑΟΚ με μία αγωνιστική που την εξέτισε στην πρεμιέρα των playoffs απέναντι στον Άρη.
Επίσης, κλειστό θα παραμείνει για φιλάθλους το «Πανθεσσαλικό» για ακόμη μία αναμέτρηση. Όπως ανακοίνωσε η ΔΕΑΒ, το παιχνίδι του Βόλου με τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική των Playouts της Stoiximan Super League θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Ο λόγος είναι πως δεν λειτουργούν σε αυτό κάμερες του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας, σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο.
Αναλυτικά οι σημερινές αποφάσεις της ΔΕΑΒ