image description

Παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε, η Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ένα τεράστιο διπλό στην Θεσσαλονίκη επί του Μακεδονικού με σκορ 0-1 και “κλείδωσε” και μαθηματικά τη 2η θέση σ’ αυτή τη Β’ φάση του παιδικού πρωταθλήματος της Super League.

Οι Γιαννιώτες νίκησαν με γκολ του Ιωαννίδη που ήρθε με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Μπάκος στο 15ο λεπτό και έφτασαν τους 25 βαθμούς, με τους Μακεδονικό και Άρη να μένουν στους 19. Μάλιστα ο Άρης ηττήθηκε με 9-0 από τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΣ είχε πολύ μεγάλη φάση και με φάουλ του Ιωαννίδη, όπου απέκρουσε ο τερματοφύλακας, στην επαναφορά ο Κλήμης σούταρε, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κάνει τεράστια διπλή απόκρουση.

Στην επανάληψη ο Μακεδονικός πίεσε, κυρίως με στατικές φάσεις, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Στην τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και ο Άρης παίζει με τον Μακεδονικό.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της 2ης Φάσης Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ προκρίνονται απ’ ευθείας στην Τελική Φάση (Final Four) του πρωταθλήματος, ως πρώτοι των ομίλων.

Για την κατάληψη των υπόλοιπων δύο θέσεων της Τελικής Φάσης (Final Four), θα ακολουθήσουν μονοί αγώνες μπαράζ. Αρχικά ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει με τον Πανσερραϊκό (Ε2-ΣΤ1) και εφόσον προκριθεί, θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Μακεδονικός-Άρης (Ε3-Ε4). Αν πάρει την πρόκριση στο final-4, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

ΠΑΣ Γιάννινα (Χρήστος Ράπτης): Καραμίχος, Τσίτσιος (70′ Λωλης), Σίντος, Χρήστου, Πουλόπουλος, Τσιάστας (65′ Ευαγγέλου), Κλήμης ( 73′ Ντούμας), Μανουσαρίδης, Ιωαννίδης (40′ Παπαπέτρος), Μπάκος, Κόρος (65′ Πίνας)