Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ορίστηκε πρωτάρης διαιτητής σε αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το ακόμα χειρότερο είναι ότι επανέρχεται δια της… πλαγίας ο “ανεκδιήγητος” Παππάς, ένας από τους πλέον ανεπιθύμητους διαιτητές για τους «κυανόλευκους», τον οποίο η ΚΕΔ επανέφερε στη δράση ως τέταρτο!

Έτσι, λοιπόν, η ΚΕΔ σήμερα όρισε διαιτητή τον Γεώργιο Γιαννουλάκη Χανίων ως πρώτο διαιτητή. Βοηθοί του θα είναι ο Ιορδάνης Δημητριάδης από την Καστοριά και ο Νικόλαος Γεωργαράκος από την Αθήνα, ενώ τέταρτος, όπως γράψαμε πιο πάνω, ορίστηκε ο Ανδρέας Παππάς από την Αθήνα.

Ο ορισμός του τελευταίου ήδη έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στις τάξεις της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς είναι ένας από τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού που έχει εκδώσει ανακοίνωση εναντίον του και μάλιστα δύο φορές (!!), ενώ ήδη έχουν ξεσηκωθεί και ομάδες που θέλουν την κάθαρση στο ποδόσφαιρο, βλέποντας ότι επιχειρείται σιγά-σιγά να επιστρέψουν οι ανεπιθύμητοι.

Αναλυτικά οι ορισμοί διαιτητών ΕΔΩ

Σας θυμίζουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ κατά του Παππά τον Δεκέμβριο του 2012

«H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 έχει όλη την καλή διάθεση να αντιμετωπίζει καλοπροαίρετα τα ανθρώπινα διαιτητικά λάθη. Όταν αυτά όμως επαναλαμβάνονται, δεν είναι δυνατόν να περνούν συνεχώς απαρατήρητα.

Μετά τη διαιτησία, που θεωρήσαμε τυχαία κακή, του κ. Κομίνη στην Κέρκυρα, ήρθε η χθεσινή κάκιστη διαιτησία του κ. Παππά, ο οποίος υπέπεσε σε σημαντικά λάθη εις βάρος μας που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα. Έχουμε πλέον την πεποίθηση ότι κάποιοι διαιτητές δεν αντιμετωπίζουν ισότιμα την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 γνωρίζει ότι με την ανακοίνωση αυτή δεν θα αλλάξει το άδικο εις βάρος της αποτέλεσμα, όμως ζητά την παραδειγματική τιμωρία του κ. Παππά, όπως επίσης να μην ορισθεί ποτέ ξανά να διαιτητεύσει αγώνα της ομάδας μας. Υπενθυμίζουμε ότι και κατά το παρελθόν, σε αγώνα μας με τον ΑΡΗ, η διαιτησία του ήταν με απαράδεκτα και καταδικαστικά σε βάρος μας λάθη.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στο σύνολο της ελληνικής διαιτησίας, αλλά θεωρεί ότι μεμονωμένες περιπτώσεις μελών της έχουν στοχοποιήσει την ομάδα μας και ζητά από τα αρμόδια όργανα να την προστατεύσουν από αυτά».

pappas-referee