image description

Κάνοντας «περίπατο» η Θύελλα Κατσικά αναδείχτηκε κυπελλούχος ΕΠΣΗΠ για το 2024, κερδίζοντας για 2η σερί χρονιά το τρόπαιο της γιορτής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ο τελικός συγκέντρωσε το ενδιαφέρον περίπου 1500 φιλάθλων, ανάμεσά τους και εκατοντάδων μικρών παιδιών από τα σχολεία των δύο χωριών που βρέθηκαν στους «Ζωσιμάδες».

Να σημειωθεί ότι ο φετινός τελικός έστειλε το μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού και των γυναικοκτονιών. Μάλιστα οι δύο ομάδες και οι διαιτητές μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας μπλουζάκια με το μήνυμα αυτό.

Πραγματική θύελλα στο ματς από εκεί και πέρα η Θύελλα Κατσικά νίκησε με 5-2 την Ελεούσα, έχοντας πάρει προβάδισμα 5 γκολ από το ημίχρονο κιόλας, με την Ελεούσα να εκμεταλλεύεται τη χαλαρότητα του β’ ημιχρόνου και να πετυχαίνει δύο γκολ της τιμής.

Τα γκολ

6’ Σέντρα του Εμβραΐζογλου από δεξιά, κεφαλιά ψαράκι του Τουρμούσογλου στο ύψος της μικρής περιοχής και 1-0!

19’ Ο Παππάς βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή, φάνηκαν κάποια απλωμένα πόδια αντιπάλων, ο Θάνος Παπαρούνας υπέπεσε στην παράβαση και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι για την Κατσικά, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σκανδάλης, σημειώνοντας το 2-0!

32’ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Εμβραΐζογλου, ο Βασιλάκης βγήκε μπροστά από τον τερματοφύλακα της Ελεούσας και με κεφαλιά εξ’ επαφής έγραψε το 3-0!

36’ Δεύτερο κερδισμένο πέναλτι για τη Θύελλα Κατσικά, αυτή τη φορά σε χέρι του Νάσιου στη μεγάλη περιοχή. Ο Σκανδάλης, με νέα εύστοχη εκτέλεση έκανε το 4-0!

40’ Σέντρα του Κωσταμένα, ο Παππάς πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας και λίγο πιο πίσω από τη μικρή περιοχή με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 5-0!

70’Σε παράλληλο γύρισμα στη μικρή περιοχή, ο Τσάγκας με κοντινή προβολή μείωσε σε 5-1 για την Θύελλα Ελεούσας!

87’ Από πάσα του Ρίζου, ο Γεωλδάσης βγήκε πλάγια αριστερά στη γωνία της μικρής περιοχής και με πλασέ κάτω από τα πόδια του Θεμελή μείωσε σε 5-2!

Το βραβείο του MVP απονεμήθηκε στον Χρήστο Σκανδάλη που πέτυχε 2 γκολ.

Στο ημίχρονο οι διοικήσεις των δύο ομάδων βράβευσαν παλιούς ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο. Αρχικά η διοίκηση της Ελεούσας βράβευσε τους Γιώργο Ντάσιο, Θανάση Τζιάλλα, Δημήτρη Βασιλείου, Βασίλη Μπλέτσα, Βασίλη Μούτα και στη Θύελλα Ελεούσας.

Η Θύελλα Κατσικά βράβευσε τους Λευτέρη Λισγάρα, Χρήστο Τάσση, Γιάννη Χρόνη, Σπύρο Σάββα και Αναστάσιο Μπλάτζο.

Δείτε περισσότερα από τη live μετάδοση

LIVE Θύελλα Κατσικά – Θύελλα Ελεούσας (τελικός κυπέλλου 2024)