image description

Ο δήμος Ιωαννιτών συγχαίρει την Θύελλα Κατσικά για την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΗΠ. Σε ένα παιχνίδι – γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ο φίλαθλος κόσμος έδωσε δυναμικό παρών υποστηρίζοντας με θέρμη και σε αθλητικά πλαίσια τις δύο ομάδες.

Ξεχωριστά συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε στους διοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες καθώς ο φετινός τελικός έστειλε μήνυμα κατά του σχολικού εκφοβισμού και των γυναικοκτονιών.

Η κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου κυπέλλου για την Θ. Κατσικά είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης, της προσπάθειας και της σκληρής δουλειάς καταβληθεί από κάθε μέλος της ομάδας.

Συγχαρητήρια σε όλους για αυτήν την εξαιρετική επίδοση.

Ευχόμαστε η «Θύελλα» να καταφέρει και τον στόχο της παραμονής στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Παράλληλα, ο δήμος Ιωαννιτών συγχαίρει και τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα η οποία τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών και έχει βάσιμες ελπίδες να εκπροσωπήσει το γιαννιώτικο μπάσκετ για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί μια ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και του αθλήματος γενικότερα και μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία.

Ο δήμος Ιωαννιτών, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων του, είναι διαχρονικά αρωγός στις προσπάθειες των ομάδων μας σε όλα τα αθλήματα και δεσμεύεται ότι θα συνεχίζει να εργάζεται για την ανάπτυξη της αθλητικής κουλτούρας στα Γιάννενα.

Επενδύουμε στην αθλητική μας κοινότητα, στηρίζοντας όλους τους αθλητικούς συλλόγους.

Συνεργαζόμαστε μαζί τους  για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αθλητικό περιβάλλον ώστε να στρέψουμε τους νέους στον αθλητισμό.

Συνεχίζουμε να προωθούμε τον αθλητισμό και να υποστηρίζουμε τους αθλητές μας, γιατί πιστεύουμε ότι όταν υποστηρίζουμε τον αθλητισμό, υποστηρίζουμε συνολικά την κοινότητά μας.