Δύο συν δύο θα είναι οι απουσίες του ΠΑΣ Γιάννινα στην Κέρκυρα για τον αγώνα του Σαββάτου, που θα προσπαθήσει να αναπληρώσει τους δύο χαμένους βαθμούς που είχε με τον Πλατανιά. Πρόκειται για τους Ακόστα, Λίλα, Μιχαήλ και Μαυροπάνο, που για διαφορετικούς λόγους δεν θα είναι στην αποστολή που θα ανακοινώσει αύριο ο Γιάννης Πετράκης.

Ο Ακόστα συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, λόγω της θλάσης στον προσαγωγό και το πότε θα είναι έτοιμος να γυρίσει στην ενεργό δράση πιθανότατα θα εκτιμηθεί στο τέλος της άλλης εβδομάδας.

Ο Λίλα γύρισε για λίγο, αντίκρισε κόκκινη κάρτα και θα απουσιάσει για μία αγωνιστική, ενώ την Κυριακή αναμένεται να αναχωρήσει για να ενσωματωθεί στην Εθνική του ομάδα. Η Αλβανία θα αγωνιστεί στις 6 Οκτωβρίου εκτός έδρας με το Λιχτενστάιν και στις 9 Οκτωβρίου θα υποδεχτεί την Ισπανία.

Να θυμίσουμε ότι Κυριακή αναμένεται να αναχωρήσει και ο Τζημόπουλος για τις ΗΠΑ, καθώς στις 8 Οκτωβρίου (Σάββατο) η Νέα Ζηλανδία θα δώσει φιλικό παιχνίδι με το Μεξικό και στις 11 Οκτωβρίου (Τρίτη) δεύτερο φιλικό με τις ΗΠΑ. Το κακό είναι ότι λόγω και της διαφοράς ώρας ο Τζημόπουλος θα πρέπει να ξεκινήσει την επιστροφή του ημέρα Τετάρτη και θα μπει κυριολεκτικά στο παρά πέντε στις προπονήσεις πριν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο Μιχαήλ ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα των τελευταίων ημερών, αλλά θα προφυλαχθεί, ώστε σε συνδυασμό και με τη διακοπή του πρωταθλήματος να μπει σ’ ένα ρυθμό μετά το μεγάλο διάστημα της απουσίας του.

Τέλος ο Μαυροπάνος που είχε υποβληθεί σε αρθροσκόπηση στο γόνατο, συνέχισε τη θεραπεία του.

Η υπόλοιπη ομάδα ασχολήθηκε σήμερα με ασκήσεις ταχύτητας, επιθετικής και αμυντικής τακτικής. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του κ. Πετράκη επιδόθηκαν σε οικογενειακό δίτερμα. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 10:30, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι οδικώς και στη συνέχεια ακτοπλοϊκώς για την Κέρκυρα.