image description

Η Θύελλα Κατσικά μία αγωνιστική πριν το φινάλε της Γ’ Εθνικής υποβιβάστηκε και μαθηματικά, με τη διοίκηση να συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές για τον μεγάλο αγώνα που έδωσαν, πετυχαίνοντας να κερδίσει η ομάδα τον σεβασμό όλων των αντιπάλων της. Προσθέτει δε, ότι η Θύελλα μεγάλωσε, έγινε πλέον η δεύτερη ποδοσφαιρική δύναμη του Νομού μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα και ως τέτοιο μέγεθος είναι «καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί»

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς σήμερα η ομάδα μας δεν τα κατάφερε να πάρει την νίκη με αποτέλεσμα να υποβιβαστούμε στο τοπικό.

Η ομάδα πάλεψε στο παιχνίδι αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας.

Σε αυτό το team και σε αυτούς του παίχτες αξίζουν πολλά μπράβο για την μάχη που έδωσαν. Μια μάχη τίμια, καθαρή, χωρίς «λυκοφιλίες» χωρίς, χωρίς, χωρίς…. Με την αξία μας και μόνο… κερδίσαμε τον σεβασμό από όλες τις ομάδες και καταφέραμε να μεγαλώσουμε την Θύελλα.

Την Κυριακή η ομάδα μας έχει να δώσει μια τελευταία παράσταση απέναντι στην ομάδα του Αστέρα Σταυρού…. Να είμαστε όλοι εκεί να δώσουμε ένα ζεστό χειροκρότημα σε αυτά τα παιδιά και σε όλους τους συντελεστές της ομάδος που έδωσαν όλες αυτές τις μάχες….

Η Θύελλα από την φετινή χρόνια μεγάλωσε ακόμα περισσότερο και είναι μετά τον ΠΑΣ η μεγαλύτερη δύναμη στο Γιαννιώτικο ποδόσφαιρο… Η Θύελλα είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και αυτό θα κάνει και την νέα χρόνια…».