image description

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο β’ ημίχρονο εμείνε ο Γιάννης Πετράκης, καθώς στο β’ 45λεπτο διορθώθηκαν τόσο αμυντικά όσο και δημιουργικά κομμάτια του παιχνιδιού των “κυανόλευκων”. Ο τεχνικός του ΠΑΣ στάθηκε και στην απόδοση του Βιδάλ, καθώς ο νεαρός Βραζιλιάνος ήταν εκείνος που άλλαξε πολύ τη ροή του ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχήν είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα για μας, κόντρα σε μια ομάδα με καλή οργάνωση και ποιότητα στην επίθεση, όπως είναι η Κέρκυρα. Είμαι ευχαριστημένος από τη νοοτροπία και την προσπάθεια αμυντικά στο β’ ημίχρονο όχι τόσο στο πρώτο. Επιθετικά δεν παίξαμε πολύ καλά και δεν γίναμε δημιουργικοί».

Για το αν άλλαξε τη ροή του ματς ο Βιδαλ: «Μας βοήθησε πολύ. Στο επιθετικό τρίτο δεν μας έμενε η μπάλα στα πόδια. Η παρουσία του Βιδάλ νομίζω ότι μας άλλαξε τα δεδομένα , γιατί έδωσε σωστές πάσες, έβαλε γκολ και βελτιώσαμε την εικόνα μας. Η αμυντική οργάνωση έγινε κι αυτή πολύ καλύτερη στην επανάληψη. Η τύχη και τα παραπάνω μας βοήθησαν».

Για το αν μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο: «Σας έχω πει ότι προσπαθώ να τους χρησιμοποιήσω όλους με τον καλύτερο τρόπο. Μέσα σ’ αυτούς που θα αξιοποιηθούν ανάλογα είναι και ο Βιδάλ. Θα κριθούμε και θα κριθούν όλοι στο τέλος».

Για το αν μπορούν να χωρέσουν στην ίδια ενδεκάδα Βιδάλ, Ζάιρο, Κόντε και Μαμπουλού: «Δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε κάτι τέτοιο. Να ξέρετε όμως ότι πρέπει να έχουμε ισορροπίες στο παιχνίδι».

Για το αν αποτελεί ευκαιρία για συγκομιδή βαθμών το πρόγραμμα με τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς: «Διαβάζω κάθε μέρα ότι ο ΠΑΣ είναι μεγάλη ομάδα, ότι αλλάξαμε επίπεδο, αλλά πρέπει να κοιτάμε και λίγο γύρω μας. Στα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής καταλάβατε τι έγινε; Δεν υπάρχουν έξυπνοι και κορόιδα. Η πράξη θα δείξει τι θα κάνουμε και τι θα πετύχουμε. Το να λέμε λόγια είναι εύκολο, το να κάνουμε πράξεις είναι το δύσκολο».