image description

Στην οικογένειά του και τη φίλη του Βικτόρια αφιέρωσε το πρώτο του γκολ ως επαγγελματίας, Ιγκόρ Βιδάλ, που έγινε το πρόσωπο της νίκης για τον ΠΑΣ Γιάννινα και η χρυσή αλλαγή του Γιάννη Πετράκη.

Στις δηλώσεις του στη μικτή ζώνη δήλωσε μετά το τέλος του ματς:

«Το παιχνίδι ήταν κλειστό, οι δύο ομάδες πρόσεχαν τα μετόπισθεν. Στο β’ ημίχρονο γίναμε καλύτεροι, κυκλοφορήσαμε καλύτερα την μπάλα και θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας μας.

Δουλέψαμε το αμυντικό μας κομμάτι, η Κέρκυρα μας πίεσε πολλές φορές με στημένα και με σέντρες από τα πλάγια. Ήμασταν καλά όμως, δεν απειληθήκαμε πολλές φορές και είμαστε χαρούμενοι που νικήσαμε.

Για το ότι σπάνια κρίνουν στην Ελλάδα ματς νεαροί ποδοσφαιριστές και πως αισθάνεται γι’ αυτό: «Ήρθα σε μια καινούργια χώρα και είναι δύσκολη η προσαρμογή. Ο προπονητής και όλη η ομάδα με καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο, μου έδωσαν ψυχολογία, ο προπονητής μου έδειξε εμπιστοσύνη, με έχει κάνει καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που έδωσα σήμερα τους βαθμούς στην ομάδα μου».

Για το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε μετά το γκολ: «Σκέφτηκα τα όσα πέρασα στη ζωή μου για να φτάσω εδώ και την οικογένειά μου που με στηρίζει. Είναι το πρώτο μου γκολ ως επαγγελματίας παίκτης και είναι αυτό το σημαντικό γκολ που δίνει 3 βαθμούς».

Για το που το αφιερώνει: «Πρώτα απ’ όλα στην οικογένειά μου και μετά σ’ ένα σημαντικό πρόσωπο για εμένα, τη Βικτόρια, που μου είχε πει ότι αν σκοράρω ήθελα να της το αφιερώσω».

Δείτε και το ποστάρισμα του Βιδάλ στο facebook