image description

Στο καλό πρόσωπο του ΠΑΣ στο β’ ημίχρονο στάθηκε στις δηλώσεις του ο Άκης Γιάκος, που έδειξε για μία ακόμα φορά πόσο χρήσιμη είναι η παρουσία του στο ρόλο του οργανωτή από πίσω. Ο Γιαννιώτης μέσος δεν παρέλειψε να πλέξει και το εγκώμιο του Βιδάλ, λέγοντας ότι είναι ένας παίκτης που θα αφήσει εποχή, αν τον αφήσουμε όλοι να δουλέψει «προσγειωμένος».

Αναλυτικότερα:

«Ήταν μια επαγγελματική νίκη μέσα στην Κέρκυρα. Στο α’ ημίχρονο είχαμε την κατοχή μπάλας, αλλά δεν είχαμε μεγάλη ευκαιρία, αντιθέτως η Κέρκυρα μας έκανε 1-2 ευκαιρίες. Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τον προπονητή μας, είπαμε να προσέξουμε την άμυνά μας, να είμαστε πιο σίγουροι στις πάσες μας, να κρατάνε οι επιθετικοί μπάλα και να βγούμε μπροστά. Πιστεύω τα καταφέραμε και πήραμε ένα σπουδαίο διπλό σε μια δύσκολη έδρα και με μια ομάδα με καλούς παίκτες.

Θα ξεκουραστούμε στη διακοπή, θα δουλέψουμε σκληρά τις 2 εβδομάδες μέχρι τον Λεβαδειακό. Μας δίνουν ώθηση οι 3 πόντοι και κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Για τη δική του εμφάνιση: «Ό,τι μου πει ο προπονητής μου. Πιστεύω είμαι σε καλή κατάσταση, συνεχίζουμε με δουλειά καθημερινά και θα έρθουν όλα και για ‘μενα. Σημασία έχουν οι 3 βαθμοί και να πηγαίνει καλά η ομάδα».

Για το τι είπαν στον Βιδάλ στα αποδυτήρια μετά το γκολ: «Έχει δείξει τι παίκτης είναι, αλλά δεν πρέπει να τον τρελάνουμε. Δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά του αέρα. Να είμαστε όλοι προσγειωμένοι μαζί του, γιατί είναι 19 χρόνων και πιστεύω ότι θα αφήσει εποχή στην ομάδα μας».