Στα γήπεδα του Hall of Brands βρέθηκαν το Σάββατο το πρωί αθλητές των ακαδημιών μπάσκετ του ΑΓΣΙ, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του Συλλόγου με την Σιόντης Ν. Α.Ε και κάνοντας την επίσημη έναρξη της νέας χρονιάς.

Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές έκαναν μια δυνατή προπόνηση στα υπερσύγχρονα γήπεδα και δοκίμασαν το μοναδικό στην Ελλάδα “Shooting Gun”.

“Εγκαινιάζουμε σημερα τη νεα σεζόν για τις ακαδημίες του Συλλόγου, καθώς και την συνεργασία μας με το Hall Of Brands και την ΣΙΟΝΤΗΣ Ν. Α.Ε. Η σημερινή εκδηλωση είναι μια απο αυτές που θα πραγματοποιηθούν καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με ένα brand που με την παρουσία του συμβάλλει στην διάδοση του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ στην περιοχή μας” ανέφερε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Μπάσκετ του ΑΓΣΙ Χρήστος Γεωργίου.

“Βρισκόμαστε περίπου 15 ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του ΑΓΣΙ στη Γ’ Εθνική. Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά. Στόχος μας είναι να πάμε ακόμη καλύτερα σε σύγκριση με πέρυσι”.ανέφερε απο την πλευρά του ο προπονητής της αντρικής ομάδας Σοφοκλής Τσουκανέλης, που επίσης έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση.

Τέλος, να σημειωθεί, οτι η αντρική ομάδα πραγματοποίησε πελματογράφημα στα πλαίσια της συνεργασίας του ΑΓΣΙ με το Hall Of Brands.