Σπουδαίο διπλό για το Πέραμα στην Αγία Μαρίνα, σ’ ένα παιχνίδι που παρακολούθησαν περίπου 50 φίλαθλοι. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Η Αγία Μαρίνα στο πρώτο μέρος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο το Πέραμα παρουσιάστηκε πολύ ανώτερο.

Η πρώτη αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 26’ όταν ο Χωραβάτης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, αλλά το σουτ του Μπισέλα πέρασε άουτ. Μετά από δυο λεπτά -ξανά- ο Χωραβάτης έβγαλε τη σέντρα, με τον Παπαγιάννη να πιάνει την κεφαλιά, η οποία πήγε στα χέρια του Παίδαρου. Η μοναδική μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για το Πέραμα σημειώθηκε στο 34’. Ο Ζήσης έκανα το μακρινό γέμισμα, η μπάλα έσκασε και πέρασε πάνω από τον Παππά, ο Μπάγιας βγήκε τετ α τετ όμως δεν έκανε καλό τελείωμα δίνοντας την ευκαιρία στον Αυγερινό να μπλοκάρει εύκολα. Η τελευταία ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο ήταν για τη γηπεδούχο ομάδα. Ο Παπαγιάννης επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Ντόβη και πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του  Παίδαρου.

agmarina-perama-erasitexniko-2016-3

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε άρδην. Το Πέραμα ήταν ανώτερο και πέτυχε δυο γκολ. Στο 48’ ο Τσάμος -που τρία λεπτά νωρίτερα είχε περάσει αλλαγή και άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας του- έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Παππάς έκανε λάθος διώξιμο στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπάγιας δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα νέο δοκάρι για το Πέραμα σε μια παρόμοια φάση με το γκολ. Ο Παπαδόπολος άνοιξε εξαιρετικά στον Τσάμο, ο οποίος έκανε τη σέντρα ο Παππάς δεν απομάκρυνε σωστά, αλλά η τύχη ήταν με το μέρος καθώς η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 51’ ωραία ενέργεια του Παπαγιάννη έξω από την περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ο Παίδαρος. Στο 75’ το Πέραμα διπλασίασε τα τέρματά του και «κλείδωσε» τη νίκη. Ο Τσάμος με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Αυγερινού που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν άλλες δυο μεγάλες ευκαιρίες για να αυξήσουν το σκορ. Στην πρώτη ο Μπάγιας επωφελήθηκε από την άστοχη έξοδο του Αυγερινού, τσίμπησε την μπάλα αλλά δεν κατάφερε σε κενή εστία να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 88’ έβγαλε τετ α τετ τον Μαργώνη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αγία Μαρίνα (Μπόλος): Αυγερινός, Σταμάτης, Ρίζος, Παππάς, Λαγκαβάνης (71’ Λιόντος), Μπόμπαϊ (63’ Βρόσγος), Μπάκας, Χωραβάτης, Παπαγιάννης, Μιχαήλ, Μπισέλας (78’ Καμονάς)

Προοδευτική Περάματος (Τόλης): Παίδαρος, Νούτσος (46’ Τσάμος), Τζάλλας, Στόλης, Ντόβης, Γκουγιάννος, Ζήσης, Παπαδόπουλος (83’ Γούσιας), Μπάγιας, Διονάτος ( 59’Μαργώνης), Λεχτιβάνης

Ρεπορτάζ: Κώστας Τσούκας

agmarina-perama-erasitexniko-2016-1