image description

Φοβερός τελικός και χρυσό μετάλλιο για το διπλό σκιφ των Νικου Χωλόπουλου-Κωνσταντίνου Γιαννούλη που αν και βρέθηκαν στην 3η θέση μέχρι τα μισά της κούρσας πέρασαν 2οι στα 1500 και με ένα εκπληκτικό φίνις τερμάτισαν στην πρώτη θέση με 6:39.52 κάτω από συνεχή βροχή αφήνοντας 2η τη Βουλγαρία (6:43.17) καο 3η τη Σλοβακία (6:43.23).

Νωρίτερα, την 6η θέση στον τελικό της τετρακώπου αγοριών στο Ευρωπαϊκό Κ19 πήρε η ελληνική βάρκα που αποτελούσαν οι Ανδρέας Ραπτόπουλος-Βασίλης Κουτσελίνης-Αλέξανδρος Χατζηαυγουστίδης και ο κωπηλάτης του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου Άγγελος Ντούσκος, οι έκαναν χρόνο 6:39.00. Το χρυσό κατέκτησε η Ιταλία με 6:11.98.

Κατά τη σημερινή ημέρα είχαμε επίσης το ασημένιο από τους Κούτρα και Καραγιάννη του Ν.Ο.Ι. και την 4η θέση για τη βάρκα της Νεφέλης Ντάρα.