image description

Γι’ άλλη μια φορά το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα ξεπέρασε τον εαυτό του και σε μόλις 18 μέρες επανέφερε στις προπονήσεις τον Νώε Ακόστα από θλάση δευτέρου βαθμού, την οποία είχε υποστεί στον αγώνα με τον Παναθηναίκό! Ο Ισπανός μέσος ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή, Φίλιππου Σκόρδου και εκτός από «πιστός στρατιώτης» εντός γηπέδου, αποδείχτηκε και εκτός αυτού, με αποτέλεσμα να μπει στην ενεργό δράση πολύ νωρίτερα του αναμενόμενου.

Το γεγονός ότι τίθεται στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη 10 μέρες πριν τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αυτομάτως σημαίνει ότι υπολογίζεται κανονικά για επιστροφή στη βασική ενδεκάδα.

Το καλό νέο για τον Ακόστα, όμως, «εξισορροπήθηκε» από ένα κακό, καθώς το «κακό μάτι» έφαγε τον Βιδάλ, που αποκόμισε ένα πρόβλημα στον δικέφαλο. Στο ιατρικό και τεχνικό επιτελείο ελπίζουν να είναι ένα απλό τράβηγμα και όχι θλάση. Ο Βραζιλιάνος έβγαλε μαγνητική και θα αφεθεί στη συνέχεια στα χέρια του φυσιοθεραπευτή της ομάδας, καθώς ο χρόνος θα αρχίσει να πιέζει, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.

Απόντες προληπτικά ήταν οι Κοζορώνης και Μαμπούλου, που λόγω αγωνιστικής απραξίας δεν επιστρέφουν βιαστικά, ενώ ο Μαυροπάνος έκανε ατομικό.

Τέλος, θυμίζουμε ότι ο Τζημόπουλος είναι με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας στις ΗΠΑ για τα παιχνίδια με Μεξικό και Ηνωμένες Πολιτείες και ο Λίλα με την Εθνική Αλβανίας θα παίξει με το Λιχτενστάιν εκτός έδρας και με την Ισπανία εντός.