image description

Τρεις ακόμα μεταγραφές έκανε το Βελισσάριο στην προσπάθειά του να ενισχυθεί και να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με το Κτήμα Γκλίναβος, με τον τέως πρόεδρο Θωμά Γκλίναβο, να προσφέρει σημαντικά στο χορηγικό κομμάτι.

Τρεις παίκτες και έναν “συμπαίκτη” απέκτησε η ομάδα το τελευταίο διάστημα!

Αρχικά, ο “συμπαίκτης” είναι το Κτήμα Γκλίναβος – Domaine Glinavos και ο περσινός πρόεδρος την ομάδας κ. Θωμάς Γκλίναβος ο οποίος όπως και πέρσι βοήθησε καθοριστικά, έτσι θα βοηθήσει και φέτος την ομάδα να κατακτήσει πάλι το πρωτάθλημα!

Στο αγωνιστικό, στην ομάδα
– επέστρεψε μετά από 6 μήνες ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός Γιάννης Λώλης
– αποκτήθηκε ο επιθετικός Κωνσταντίνος Πολυχρονιάδης από την ομάδα της Κρανούλας
– επέστρεψε μετά από 1 έτος, ο πολύπειρος και πολυτιμότατος Αλέκος Μπούρμπος, η αγωνιστική αξία του οποίου είναι εγνωσμένη πέρα από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας.

Σε υπόλοιπα νέα, ευτυχώς οι τραυματισμοί των Αλέξανδρου Αλεξίου και Ξενοφώντα Μάντζιου στο ατυχές παιχνίδι με την Κράψη στο επικίνδυνο ενωσιακό γήπεδο αποδείχθηκαν ελαφρύτεροι του αναμενόμενου ενώ δυστυχώς ο πολύ σημαντικός Σπύρος Νικολάου που είχε αποβληθεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι που όλα πήγαν στραβά, τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές από την ΕΠΣ, εξέτισε τις 2 και θα απουσιάσει στα επόμενα 2 παιχνίδια.