Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου καλωσορίζει ως Κεντρικό και Μεγάλο Χορηγό των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων της περιοχής μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17 την εταιρία Σιόντης Α.Ε και ανακοινώνει ότι το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας θα φέρει τον διακριτικό τίτλο «Hall of Brands ΕΠΣΗΠ Α’ Κατηγορία», ενώ αυτό της Β’ θα φέρει τον τίτλο «MAISON ΕΠΣΗΠ Β’ Κατηγορία (Α’ & Β’ Όμιλος)».

Με δεδομένη την απουσία πόρων, η χορηγία της Σιόντης Α.Ε αποτελεί ανάσα για όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία που παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα της Ένωσης. Η Εταιρία Σιόντης Α.Ε, μετά από τέσσερις δεκαετίες εμπειρίας στο χώρο του λιανικού εμπορίου, κατατάσσεται πλέον μέσα στις κορυφαίες αλυσίδες του χώρου πανελλαδικά, μια θέση στην οποία την έχει φέρει η στήριξη και εμπιστοσύνη του γιαννιώτικου αγοραστικού κοινού. Ως ελάχιστη ανταπόδοση της εμπιστοσύνης αυτής, η Εταιρία ανταποκρίθηκε πρώτη σε αυτό το κάλεσμα μας, στηρίζοντας με αυτή τη χορηγία τα τοπικά σωματεία.

Η Ένωση μας και η Σιόντης Α.Ε θα πορευτούμε μαζί με στόχο την αναβάθμιση του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και προσκαλούμε όσους έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν στην προσπάθεια μας αυτή.