image description

Κλήση για ακρόαση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε λάβει για σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να προσκομίσει εξόφληση ή διακανονισμό του υπολοίπου του παλιού χρέους που υπήρχε στην επιτροπή σταδίων.

Όπως είναι γνωστό, την Παρασκευή η UEFA θα πιστώσει στο λογαριασμό της ΕΠΟ τα χρήματα που θα πάρουν οι ελληνικές ομάδες από τη συμμετοχή τους σε προκριματικούς γύρους του Europa League και του Champions League. Αφού η ΕΠΟ κάνει τη δική της εκκαθάριση με τυχόν οφειλές που μπορεί να έχει κάθε ομάδα, θα αποδώσει τα υπόλοιπα στις ΠΑΕ, οπότε και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τους τις υποχρεώσεις προς Στάδιο, εφορία, ΙΚΑ και ό,τι άλλο υπάρχει. Προς το Στάδιο το υπόλοιπο της παλιάς οφειλής ήταν 14.000 ευρώ.

Τα χρήματα που αναμένει ο ΠΑΣ Γιάννινα από την UEFA είναι περίπου 460.000 ευρώ.

Όσον αφορά τις κάμερες του Σταδίου, γερανός τις αφαίρεσε τις προηγούμενες μέρες, ώστε να επισκευαστούν μία-μία όσες είχαν πρόβήμα ή να αντικατασταθούν αν δεν επισκευάζονται. Στην ΠΑΕ έχει χορηγηθεί προθεσμία ως το τέλος Οκτωβρίου για να κλείσει αυτήν την εκκρεμότητα.

Αναλυτικά οι σημερινές αποφάσεις της ΕΕΑ

Η Επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις :

1. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΚΑΕ:
1. ΚΑΕ ΑΕΚ
2. ΚΑΕ ΑΡΗΣ
3. ΚΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
4. ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
5. ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
6. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
7. ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ
8. ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ
9. ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
10. ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ
11. ΚΑΕ ΠΑΟΚ
12. ΚΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
13. ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
14. ΚΑΕ ΚΥΜΗ
15. ΚΑΕ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
16. ΚΑΕ ΚΑΒΑΛΑ
2. Κύρια παρέμβαση του δικηγόρου Γ. Παναγόπουλου για τη μη χορήγηση   πιστοποιητικού στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ και αίτηση ανάκλησης της από 29-9-16 απόφασης της Επιτροπής περί έγκρισης απόκτησης ποσοστού 89% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπέρ της κ. Ε. Καρυπίδου.
ΑΝΑΒΟΛΗ για την επόμενη συνεδρίαση στις 13-10-16.

3. Κλήση σε ακρόαση του Α. Αλεξίου ενόψει της καταγγελίας του Β. Αργυρόπουλου      (μέλους Α.Σ. ΑΕΚ) περί της σύνθεσης του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΚΑΕ ΑΕΚ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τη συνεδρίαση της 20-10-16.

4. Αίτηση του αθλητικού σωματείου «Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ» περί σύστασης νέας ΚΑΕ.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ.

5. Αίτηση του Γ. Γαργαρόπουλου περί μη χορήγησης πιστοποιητικού στην ΚΑΕ ΑΕΚ.
ΑΝΑΒΟΛΗ για τη συνεδρίαση της 20-10-16.