Όσοι παρακολούθησαν το Σάββατο το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΜΙΝΙ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΥ (για αθλητές γεννημένους το 2004 και μικρότερους), είχαν την ευκαιρία να χαρούν μια αναμέτρηση πραγματική διαφήμιση για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και τους αγώνες των μικρών ηλικιών.

Ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος, εναλλαγές στο σκορ, δύο ομάδες με καταπληκτική συμπεριφορά του συνόλου των αθλητών και ένα τρίποντο στο νεκρό χρόνο σχεδόν από το κέντρο που έδωσε τελικά την νίκη στην ομάδα του Θρύλου.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μετά από ένα νωθρό 1ο δεκάλεπτο, έπαιξε πολύ όμορφο και ουσιαστικό μπάσκετ, έκλεισε το ημίχρονο μπροστά σε σκορ 15-28.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως ήταν κακό για την ομάδα του ΠΑΣ, μιας και οι αθλητές του Θρύλου που υπερίσχυαν πολύ σε ύψος και όγκο κατάφεραν -όχι μόνο να γυρίσουν το παιχνίδι- αλλά και να προηγηθούν με 43-33 λίγα λεπτά πριν από το τέλος.

Σ’ εκείνο το σημείο ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πίεσε σε όλο το γήπεδο και κατάφερε με φοβερή αντεπίθεση να φέρει το παιχνίδι στην ισοπαλία και 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος κρατούσε την τύχη στα χέρια του. Ένα λάθος όμως στην επαναφορά που οδήγησε σε κλέψιμο της μπάλας και ένα τυχερό σουτ σχεδόν από το κέντρο έδωσε την νίκη στην ομάδα του Θρύλου με σκορ 46-43! Αυτή είναι και η ομορφιά του μπάσκετ!!!

Σ’ ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες άξιζαν την νίκη, έπρεπε με κάποιο τρόπο να βρεθεί νικητής και η πορτοκαλί θέα επέλεξε αυτόν τον τρόπο!

Και οι δύο ομάδες καταχειροκροτήθηκαν στο τέλος του παιχνιδιού για τον αγώνα που έδωσαν από γονείς, φίλους και λοιπούς θεατές που βρίσκονταν στις κερκίδες.

Για την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αγωνιστήκαν οι παρακάτω αθλητές: Σταμάτης Λάμπρος (2004), Βασιλείου Βασίλης (2005), Βάντζιος Μιλτιάδης (2004), Τσίρμπας Δημήτρης (2006), Τζιμογιάννης Γιώργος (2004), Ζιάγκος Μιλτιάδης (2004), Τζιμογιάννης Δημήτρης (2006), Πόλιος Γρηγόρης (2005), Ράρρας Φίλιππος (2004), Παπατσάκωνας Έρως (2005), Τόλης Θοδωρής (2004), Τζόκας Ηλίας (2004), Μαλανδρίνος Νίκος (2004)