Το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου βρέθηκε στα Ιωάννινα ο συντονιστής εκπαίδευσης και οργάνωσης του δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Χρήστος Σίσκος.

Σε αυτήν την επίσκεψη ο κ. Σίσκος είχε συνάντηση με όλους τους προπονητές της ακαδημίας της Ανατολής και τον πρόεδρο της ομάδας  και μίλησε μαζί τους δίνοντας και αναλύοντας στον καθένα ξεχωριστά το πρόγραμμα προπονήσεων που θα ακολουθήσει στο τμήμα του για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017.

Ήταν η πρώτη φορά που ακολουθήθηκε αυτή η μέθοδος ώστε η παρουσίαση του προγράμματος να γίνει στην έδρα της ακαδημίας ακολουθούμενη και από πρακτική στο γήπεδο.

Επίσης η επίσκεψη περιελάμβανε παρακολούθηση αγώνων αρκετών τμημάτων , ομιλίες προς τα παιδιά καθώς και ανάλυση των στόχων της συνεργασίας και του προγράμματος στους γονείς .

Τέλος ο κ. Σίσκος παρακολούθησε τον αγώνα της ανδρικής ομάδας τσεκάροντας κάποια παιδιά που έχουν προωθηθεί από την ομάδα Νέων και η επίσκεψη έκλεισε με την ανατροφοδότηση προς τους προπονητές για όλο το τριήμερο και ανανεώνοντας το ραντεβού για τον επόμενο μήνα, όπου θα υπάρχει επίσκεψη για προπονήσεις με όλα τα τμήματα του συλλόγου.