image description

Στο τελευταίο της φιλικό πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων η ομάδα του IBC γνώρισε βαριά μεν, αλλά άκρως διδακτική ήττα δε από τον ΑΓΣΙ με 104-53.

Το παιχνίδι κρίθηκε νωρίς καθώς το κακό ξεκίνημα του IBC σε συνδυασμό με την ευστοχία του αντιπάλου από μέση και μακρινή απόσταση διαμόρφωσε το σκορ στο 32-9 υπέρ του ΑΓΣΙ στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Στο β’ δεκάλεπτο το IBC προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς αλλά χωρίς επιτυχία με αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευτεί στους 30 πόντους (51-21) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το ΙBC δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ούτε στο β’ ημίχρονο με αποτέλεσμα η διαφορά να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και το τελικό σκορ να διαμορφωθεί στο 104-53 υπέρ του ΑΓΣΙ.

Από πλευράς IBC πήραν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες.

  • Η διοίκηση του IBC εύχεται τόσο στον ΑΓΣΙ όσο και στις υπόλοιπες ομάδες των Ιωαννίνων να έχουν μια καλή χρονιά και να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Ντίσιος, Κληματάς

Δεκάλεπτα: 32-9, 19-12, 32-15,  21-17

IBC (Σ. Βλάχος): Κακατσίδης, Ματσάγγας 6, Κρικώνης, Χαντέλης 11, Μπάτης, Σιντόρης 3, Μάνος, Γούλας, Παπανικολάου, Δάσκαλος 12(3), Λύγδας, Τσιρώνης 5, Μάλλιος 16