Την Τετάρτη θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Λεβαδειακό και θα πρέπει να επιστήσουμε την προσοχή στους φιλάθλους να τα προμηθευτούν εγκαίρως. Η αυστηρή εναρμόνιση όλων των ΠΑΕ με το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι προειδοποιήσεις Κοντονή για αυστηρούς ελέγχους στις ΠΑΕ ως προς την τήρηση του μέτρου, είναι πιθανό να επιφέρουν μεγάλες καθυστερήσεις στην έκδοση εισιτηρίων, ειδικά λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Ήδη έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να δημιουργούνται ουρές και να μπαίνει κόσμος ακόμα και 20 λεπτά μετά την έναρξη των παιχνιδιών, όπως συνέβη με τον Πλατανιά, ενώ όσοι δεν αντέχουν να περιμένουν, αναγκάζονται να επιλέξουν τις καφετέριες.

Ακόμα, πάντως, κι αν κάποιος αποφασίσει την Κυριακή αν θα πάει στο γήπεδο, έχει τη δυνατότητα να γλιτώσει από τις ουρές, καθώς τα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο θα ανοίξουν από τις 11 το πρωί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι ξεκινάει από αύριο Τετάρτη (12.10) η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής (16.10, 18:15) κόντρα στον Λεβαδειακό.

Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους καθημερινά από τις 10:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία της ΠΑΕ.  Το Σάββατο (15.10) το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως τις 14:00. Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια στο Ε.Σ.Ι. ¨Οι Ζωσιμάδες¨ θα ανοίξουν στις 11:00 και θα παραμείνουν ανοιχτά έως την ώρα έναρξης του αγώνα.

Επίσης οι φίλοι μας μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια τους μέσω της www.viva.gr

Τιμές εισιτηρίων:

Κανονικά

Θύρες 3-4-6, €15

Θύρες 9-10, €10

Παιδικά

Θύρες 6-9, €5

Λόγω αλλαγής του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φίλων της ομάδος μας και να τους παρακαλέσουμε να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους εγκαίρως, για την αποφυγή προβλημάτων την ημέρα του αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20\08\2015), σχετικά με την “ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ”, για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο αριθμός  ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.