Επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα η κατάθεση προσφυγής από τον Μπράνα Ίλιτς, ωστόσο στην υπόθεση αυτή υπάρχει παρασκήνιο. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμπεριλάβει στην προσφυγή του την αξίωση πληρωμής από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα του φόρου εισοδήματος, φόρου αλληλεγγύης και ό,τι άλλο επιβαρύνεται ένας απλός φορολογούμενος ανάλογα με τα εισοδήματά του. Ο Μπράνα θεώρησε ότι θα έπρεπε να του πληρώνει η ΠΑΕ τους φόρους την τελευταία 4ετία, αλλά τέτοια συμφωνία δεν υπήρχε στο συμβόλαιό του. Η ΠΑΕ απλώς πληρώνει το 40% που προβλέπεται για τη σύναψη κάθε συμβολαίου και τα υπόλοιπα εισοδήματα πληρώνονται από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Δεδομένου ότι ο Μπράνα είχε να λάβει αυτές τις μέρες μια τελευταία δόση από τη συμφωνία εξόφλησής του από την ΠΑΕ, αλλά δεν τα έβρισκε μαζί της στο θέμα της εφορίας, αντί να εισπράξει τα χρήματα (σ.σ. τα οποία είναι διαθέσιμα στην τράπεζα για να του αποδοθούν) και να εκδώσει εξοφλητική απόδειξη, κατέθεσε προσφυγή για να διεκδικήσει και τα χρήματα της φορολογίας του, πριν κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς του με το παρελθόν.

Όλα δείχνουν ότι η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει πλέον δικαστικά στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, η οποία θα κρίνει τελικά το ακριβές ποσό που πρέπει να λάβει ο Σέρβος επιθετικός.